fbpx

LOVEN OM TILTRÆKNING

Velkommen, skønne menneske! Mit navn er Bettina Møller Jensen, og jeg har undervist tusindvis af mennesker som dig i, hvordan Loven om Tiltrækning virker. Det er til dig, der har svært ved at gennemskue, helt præcist hvordan du bruger Loven om Tiltrækning til at manifestere det, du ønsker i dit liv.

Lad mig vise dig, hvordan du mestrer Loven om Tiltrækning, så du også kan tiltrække mere af det, du ønsker – og mindre af det, du ikke ønsker.

Her finder du alle ressourcer, værktøjer, kurser og personlige sessioner, der hjælper dig med at få Loven Om Tiltrækning til at virke for dig.

ONLINEKURSER I LOVEN OM TILTRÆKNING

Få mere overflod

Ønsker du at lære opskriften på, hvordan du kan tiltrække mere overflod med Loven om Tiltrækning? Se mere her.

“På forløbet oplevede jeg mega meget glæde og succes med intentionerne.

Blandt andet lykkedes det mig at tiltrække et havehus, som jeg længe har ønsket mig.”

– Lisbeth- 

Tiltræk din soulmate

Hvordan ville dit liv være, hvis du vidste, hvordan du tiltrækker din soulmate? Slut med at spilde tiden på de forkerte match.  Sådan foregår det.

10 dages hjernevask

Lær hvordan du laver og bruger positive bekræftelser, der virker og giver dig resultater med Loven om Tiltrækning! Alt det her får du.

21 DAGES INTENTIONER

Oplever du udfordringer med, at fokusere på det, du gerne vil tiltrække? Lær hvordan du sætter klare intentioner, som bliver til manifestationer, lige her.

“Jeg elsker, når du løfter min vibration og jeg lavede 3 manifestationer i går aftes. Og i morges ved 8-tiden blev den første manifestation indfriet.”

– Anette B. – 

“Jeg har manifesteret et kor, som jeg ønskede at synge i, et nyt job specifikt med henblik på at bruge mine sprogkundskaber og en brugt, men superlækker 7-gearet cykel – sidstnævnte indenfor 48 timer fra, at jeg ønskede mig den!”

– Maria – 

Hemmeligheden til at åbne hjertet

Længes du efter konkrete og effektive redskaber, der hjælper dig til at åbne dit hjerte op i tillid, så du igen kan få fuldt udbytte af kærligheden? Så enkelt er det.

Tegn fra universet

Længes du efter en konkret og effektiv opskrift, der hjælper dig til at forstå de tegn og symboler, du får fra Loven om Tiltrækning?  Det får du her >>

TÆM DINE TANKER

Leder du efter hjælp til at få et mere positivt mindset? Efter kurset her vil du en gang for alle have banet en lettere og mere smidig vej for det, du gerne vil tiltrække. Kom i gang her.

Minikursus i Loven om Tiltrækning

Er du en af dem, der er i tvivl om hvordan du kommer i gang med at få de første resultater med Loven om Tiltrækning? Du får 10 videoer til at tage de første skridt. Start her i dag.

MANIFESTATIONS UDFODRING 0,- KR.

Løbende kan du deltage på mine meget populære udfordringer, som giver dig mulighed for at opleve Loven om Tiltrækning i fri dresseur. Kom med på den næste og oplev hvor enkelt det er her.

BØGER OM LOVEN OM TILTRÆKNING

Sådan ændrer du din vibration på 100 dage

Arbejdsbog til Loven om Tiltrækning. Få bogen her

Det starter med tak

Opdag genvejene der løfter din vibration. Se hvad bogen går ud på her.

Visionboard bog

En trin for trin guide til, hvordan du gør dine drømme til virkelighed med visionboard​. Køb bogen her

Taknemmelighed med Loven om Tiltrækning

Introduktion til hvilken rolle taknemmelighed spiller i forhold til at få positive resultater med Loven om Tiltrækning.​ Køb bogen her

365 Kærlige Kindheste

Bogen er på knap 400 sider med et inspirerende budskab fra Loven om Tiltrækning til hver dag i året​. Se bogen her.

At læse din bog var som at være på din workshop igen. Den er skrevet i et let forståeligt sprog, og man ved præcist, hvad man skal gøre – og i hvilken rækkefølge. Et dejligt let-tilgængeligt værktøj, som enten kan læses i sin fulde længde, hvor man for alle de inspirerende historier med også, eller bruges som opslagsværk, fordi jeg lige skal blive helt skarp på rækkefølgen af øvelserne – og ikke glemme en af dem.”

– Connie Jahn – 

KOM MED I MASTER MIND GRUPPEN

Vil du tage din viden om Loven om Tiltrækning til det næste niveau?
Master Mind grupper er noget af det mest effektive redskab, der nogensinde er brugt blandt verdens mest succesfulde mennesker.

PERSONLIGT MENTORFORLØB

Skal jeg hjælpe dig med at bruge Loven om Tiltrækning?

Det personlige mentorforløb er designet til at holde dig på sporet og er med til at sikre, at du fortsat har fokus på at bruge Loven om Tiltrækning bevidst​.

Bettina formår at formidle “alt det svære” om Loven om Tiltrækning på en sjov og enkel måde. Jeg tog hjem med en køreplan og masser af inspiration til, hvordan jeg ændrer min vibration. Tak for nogle værdifulde timer sammen med dig!

– Anne-Louise Saaboe – 

Se det populære live show

Loven om Tiltrækning

med Bettina Møller Jensen her: