fbpx

SÅDAN TILTRÆKKER DU MERE OVERFLOD MED LOVEN OM TILTRÆKNING

6 ugers intensivt online forløb

Føler du dig rig?

Har du overflod i dit liv?

Er du klar over at “overflod” er en følelse?

Dine følelser bestemmer din vibration.

Loven om Tiltrækning kopierer blot din vibration og giver dig mere af det samme tilbage.

Vil du tiltrække overflod, må du derfor udsende følelsen af overflod, for at Loven om Tiltrækning kan kopiere følelsen og give dig mere af det samme.

På dette 6 ugers online forløb lærer du opskriften på, hvordan du tiltrækker mere overflod!

Se hvornår næste hold starter i kalenderen nederst på siden.

Det siger andre om online forløbet:

“Kæreste Bettina,

Det er altid en fornøjelse at deltage på dine kurser og jeg tager altid en stor kuffert med viden, læring og taknemmelighed med derfra.

 På dette” Sådan tiltrækker du mere overflod”, har jeg virkelig lært at fokusere, visualisere og tiltrække overflod. Listen er lang, men det har både været penge, middage, blomster, glæde, varme, ros og komplimenter, kæmpe positivitet og ikke mindst to jobtilbud.

Jeg kørte lidt i hamsterhjulet inden jeg startede, men det har virkelig løftet både mine vibrationer, min positivitet og mit mindset.

Bettina, du har virkelig den fedest energi som du glædeligt deler ud af og jeg kan ikke gøre andet end at tage imod med kyshånd.

Jeg er blevet meget mere bevist om, hvordan jeg taler omkring penge, hvilke ord og tanker jeg bruger, og jeg er blevet meget mere bevist om, at slippe evnen til at “dyrke” tvivlen.

Jeg har lært, at uanset hvor jeg er, kan jeg visualisere overflod, som har kæmpe stor betydning for mig, og som kan hæve vibrationerne på et split sekund.

 Endnu engang tusinde tak for at jeg måtte være en del af dit fantastiske univers.

 Jeg kan til enhver tid anbefale kurset til alle som ønsker mere overflod i deres liv.”

Kærligst

Pernille

Jeg var til workshop hos dig for noget tid siden, det var det der hed ‘ Skab det liv du drømmer om’. Her fik jeg identificeret mit ønske gennem kontrast inden for mit arbejdsliv. Jeg fandt ud af hvad jeg gerne vil have, jeg fik givet det opmærksomhed.

Da jeg så her for ikke så lang tid siden tog online kurset ‘Lær hvordan du tiltrækker overflod i dit liv’ også havde lidt arbejdsliv ind over i min ønskeerklæring, da det jo også hænger sammen med overflod. Så i sidste uge fik jeg en besked af en gammel kollega. Hun skrev om jeg ikke havde lyst til at skifte arbejde. Hun beskrev stillingen, og den var faktisk fuldstændig som jeg selv havde beskrevet det i min ønskeerklæring.

Jeg kom hurtigt til en samtale, og i dag fik jeg så besked…. tradaaa. Clea, du har fået jobbet. Jamen det er jo helt vildt…

Bettina tusind tak fordi du på en lavpraktisk og meget let forståelig måde viser hvordan man bruger loven om tiltrækning. Og når man først begynder at opdage at det virker, så er det fuldstændigt ubeskrivelig.

Tusind tak

Kærlig hilsen
Clea

“Efter kurset er jeg blevet bedre til at holde fokus på det jeg gerne vil have og det jeg ønsker.”

Gitte R

“Undervejs blev det tydeligt for mig, hvordan de historier jeg havde hørt om penge, da jeg voksede op, var blevet en del af min egen historie og grunden til at jeg altid har haft udfordringer med penge. Men nu er det slut, for nu ved jeg hvorfor og hvordan jeg kan hjælpe mig selv.”

Lene

En af de ting som jeg blandt andet har lagt mærke til efter jeg har deltaget på forløbet, er at jeg ser f. eks bladene på træerne på en helt anden måde. En anden ting jeg har lagt mærke til er, at jeg ser mere positivt på tingene nu, – på en ny måde – og kan glæde mig mere på andres vegne. Bl.a. med tilgivelse.

Det at have tillid til at, pengene nok skal komme. Og jeg har fundet ud af hvor vigtig det er, at skrive tingene ned.

Tak for et rigtigt godt kursus.

Flemming

“Jeg har været på Bettinas overflodskursus – LOA.
Jeg interesserer mig meget for LOA, og tilmeldte mig kurset, da det var mit håb, at få nogle værktøjer til at kontrollere mine vibrationer og dermed bedre at kunne tiltrække den overflod, som jeg ønsker mig. Overflod er i øvrigt for mig ikke kun penge, guld og diamanter men overflod er mere en mængdeangivelse af dét, som jeg ønsker at fylde mit liv til bristepunktet med, som f.eks, lykke og frihed.

Og hvor var det et fantastisk kursus….Jeg synes man får rigtig meget for pengene….

Forløbet var meget fint tilrettelagt, – en kombination af “lektier” på baggrund af det tilsendte materiale og on-line møder, hvor man i forum kunne sparre og dele med Bettina og de andre deltagere, samt modtage hjælp og guidance fra Bettina. – ikke mindst i den berigende 1:1 session.

Jeg har på dette kursus fået nogle seriøse aha-oplevelser, som har været enormt vigtige i forhold til forståelsen for min adfærd og mine mønstre og dermed en afgørende vigtig indsigt i forhold til at højne min vibration.

I det hele taget fik jeg SÅ mange indsigter på dette kursus, overraskende mange vinkler og ikke mindst fantastisk god inspiration og motivation til at gå helhjertet ind i og videre med processen.

Bettina forstår at formidle tingene fuldstændig i øjenhøjde og så alle kan forstå det. Hun er professionel, tillidsvækkende og nærværende og så har hun humor. Jeg er vild med måden hun udtrykker sig på, – det er altid præcist, og hun har en evne til at bruge metaforer eller sammenligninger, som enten er enormt tankevækkende eller virkelig morsomme, – men fælles for dem er, at de er spot on og man kan relatere til dem.

Dette kursus har helt klart hjulpet mig til at komme rigtigt i gang med at tiltrække dét som jeg drømmer om.

Jeg ser nu alting i en større sammenhæng. Jeg ser godbidderne og de er bestemt ikke udeblevet men jeg ser også, når det ikke ligefrem er guf, som havner på min tallerken og ved så også hvorfor…og den forståelse er hele grobunden for at arbejde i den rigtige retning med de indsigter og med de værktøjer, som jeg har fået.
Jeg kan på det varmeste anbefale overflodskurset.

Freya

“Jeg havde søgt 1000 job uden held. Men efter at jeg deltog på Bettinas kurser og workshops, ændrede det sig.
Jeg blev mere positiv, jeg kom ind på mit drømmestudie endda på min fødselsdag, og jeg havde ovenikøbet 3 studiejobs på hånden!”

Dorit

….hele mit voksen liv har jeg kæmpet hårdt for at få mine penge til at række.Da jeg lavede den første øvelse og fik kigget på min egen pengehistorie fik jeg lidt af et wake-up call. Jeg huskede hvordan min far var blevet nødt til at sælge sin virksomhed til langt under, hvad den var værd. Og derfor havde tabt penge. Jeg var lille og forstod ikke ret meget af ordene. Det gik op for mig at jeg havde adopteret mine forældres bekymring. Jeg huskede, hvordan min mor altid sad og græd, når hun troede vi sov. Og det stod det klart for mig at jeg havde taget det samme mønster med mig, uden at jeg var klar over det.

Tak Bettina, fordi du hjalp mig med at få øjnene op, så jeg nu kan gøre noget ved det!”

Anonym

Efter du har deltaget på online forløbet og fået min sparring har du lært:

Du har lært de værktøjer, du bør kende, når du ønsker at tiltrække mere overflod i dit liv.

Du har trænet opskriften på overflod, så du ved præcis, hvad du skal gøre når forløbet er slut.

Du har opdaget hvilke historier og overbevisninger, der tidligere har forhindret dig i at tiltrække overflod.

Du har lært konkretet redskaber, du kan bruge til at tune ind på vibrationen af overflod.

Og du har fået individuel sparring med udgangspunkt i dig.

 

Overflod er en følelse. Dine følelser bestemmer din vibration. Vil du have et andet resultat, må du sende en anden vibration.

Der er kun en måde at få et andet resultat på, og det er ved at sende en anden vibration.

 

Dette online forløb er hverken raketvidenskab eller et quick fix.

 

Det er en proces du sætter i gang – og jeg lover dig at det virker, når du gør arbejdet – men som med alt andet, så er indsatsen altid lig med resultatet.

 

Det kan du glæde dig til at lære på online forløbet:

 

 • grundforståelse af hvordan Loven om Tiltrækning
 • hvilke af dine gamle historier og overbevisninger, der spænder ben for dig
 • hvordan du forvandler dem til overbevisninger, der støtter dig fremfor det modsatte
 • hvordan du bliver i stand til at tiltrække mere overflod
 • hvordan du formår at holde fast i din læring efter kurset er slut
 • redskaber, processer, tips og tricks til at tiltrække mere overflod
 • den hemmelige ingrediens til mere overflod
 • og meget, meget mere

Det får du:

 • videoer
 • arbejdshæfte med konkrete værktøjer
 • visualiseringer og mentale øvelser
 • Live kald med Bettina, hvor du kan få sparring
 • De rette redskaber til at tiltrække mere overflod i dit liv
 • evig adgang til materialet
 • og meget, meget mere

 

Er det nu, du er klar til at lære hvordan du bruger Loven om Tiltrækning til at sætte kursen mod mere overflod i dit liv, så book din plads NU.

Slut med at lade gamle historier og overbevisninger ødelægge din overflod.

Start forandringen i dag!

KALENDER FOR NÆSTE ONLINE FORLØB

Format: ONLINE FORLØB
Dato: Nu med det samme
Sted: Hjemme hos dig selv

Pris: 1.970,- kr.  (Du kan betale i flere rater.)