fbpx

MANIFESTATIONS UDFORDRINGER

– med Loven om Tiltrækning! Oplev selv hvor store positive forandringer der kan ske på blot få dage

Den bedste måde at få beviser på Loven om Tiltrækning er ved at opleve det selv!

På udfordringerne viser jeg dig, hvordan du ved lette og overskuelige tiltag ænder din vibration, så du kan tiltrække andre manifestationer.

Loven om Tiltrækning matcher altid din vibration og giver dig mere af det samme.

Ved at tage små, bevidste skridt kan du foretage mærkbare forandringer. Kom med på udfordringen og lad mig vise dig, hvordan jeg ved at ændre min vibration og ændrede det på det jeg tiltrak.

Oplev hvor stor forandring der kan ske på ganske kort tid

Tilmeld dig nedenfor.

 

Det siger andre om udfordringen:

“Tak for 10 fantastiske dage. “Tilfældighederne” står i kø som sjældent før og kæmper om opmærksomheden. Det er SÅ vildt – og jeg er dybt taknemmelig for at du hjælper mig og så mange andre til at få ryddet op. Af hjertet tak “.
Inge L.

“Tak for dig Bettina. Dejlig du lige var her med det som jeg havde brug for.  Af hjertet tak”. Margit N

“Mange tak for de 10 dage, det har været fantastisk at udføre og ikke mindst følge alle de andre deltagere. TAK for dig skønne Bettina – du gør en kæmpe forskel.”
Bodil M.

“Tusinde tak Bettina Møller Jensen for kurset. Fedt at starte 2024 ud med at fokusere på, hvad man ønsker for det nye år og hvad man lader ligge i det gamle år 2023.”
Randi L.

“Af hjertet tak for de smukke udfordringer og for dig kære Bettina” 
Bente N.

“Tusinde tak for dig sødeste Bettina Møller Jensen. Du har virkelig rykket mig og skabt noget fint med disse dage.”
Jeanette W.

“Tak sødeste Bettina for at give os en bedre bevidsthed om, hvad vi gør og tænker. Og hvad små ting kan ændre i vores liv og i andres.”
Bettina S.

“Jeg tager masser af god energi med mig fra denne omgang. Elsker det twist det havde denne gang. Tapping er godt og den vil jeg tage med mig. Tusinde tak for gode delinger og likes. Det er mærkbart.”
Herdis L.

Du kan komme med for 0,- kr.!

Jeg ændrede hele mit liv ved at bruge Loven om Tiltrækning, så jeg er selv et levende bevist på at Loven om Tiltrækning virker.

Da jeg først forstod hvordan Loven om Tiltrækning virker og hvordan jeg kunne sætte den i spil og få den til at arbejde for mig, fik det skelsættende betydning i mit liv.

Derfor deler jeg nu min viden med andre, så du selv ved selvsyn kan opleve hvor magisk Loven om Tiltrækning er. Flere gange om året starter der udfordringer og du kan blot tilmelde dig på linket herunder, så er du automatisk med på den næste.

Der starter udfordringer 2/1, 5/5, 20/8 og 11/11

Træf det bedste valg for dig selv og din fremtid – tilmeld dig nu på linket herunder og oplev hvor fantastisk Loven om Tiltrækning er.