fbpx

Kyndelmisse – når lyset for alvor vågner

Kyndelmisse og Loven om Tiltrækning – 3 tips til at gøre kyndelmisse magisk

 

Året skrider frem og naturen begynder så småt at vækkes til live.

Vi står på tærsklen til kyndelmisse – imbolc, som er en tid med stærk spirituel betydning, som ærer både fornyelsen af livet og lysets tilbagekomst.

Kyndelmisse er midtpunktet på vinteren, og markerer overgangen fra vinter til forår. Selvom lyset gradvist er vendt tilbage siden vintersolhverv, så er det ved imbolc – kyndelmisse noget mere tydeligt, at lyset er ved at vende tilbage og vinder over mørket. Imbolc er en keltisk fejring, og har en meget stærk forbindelse til naturen, elementerne og til den indre rejse.

Hvorfor er ritualer så vigtige?

Ritualer er vigtige fordi de hjælper os med at sætte en retning på vibrationen. Vibrationen er afgørende, da det er vibrationen som Loven om Tiltrækning matcher.

Ved hjælp af meningsfyldte ritualer er du med til at give vibrationen en retning og en intention.

Det er den måde manifestationer skabes.

Her får du 3 kraftfulde ideer til dit eget kyndelmisse og imbolc ritual:

  • Imbolc er tidspunktet på året, hvor jorden for alvor begynder at vågne fra sin vinterhvile. Det er også tidspunktet, hvor det der var skjult af sneen dukker frem, og bliver synligt, i takt med at sneen smelter. Skab et anker og skab forbindelse til dig selv og naturen ved at tage en stille gåtur i naturen. Giv fokus til hver gang du sætter din fod i jorden, og bliv opmærksom på de blide lyde omkring dig. Dette skaber en forbindelse til både din indre rejse, og til den spirende livskraft i naturen omkring dig.

 

  • Brug også denne tid til at rense ud og til at forny. Det kan måske være en hurtig hovedrengøring af dit hjem, men det kan også være på et mere åndeligt plan. Tænd f.eks. et stearinlys for at symbolisere lysets tilbagevenden, og udfør et simpelt renselsesritual ved at bruge røgelse af salvie i dit hjem, til at rense for gamle energier og gøre plads til nyt.

 

  • Sæt dig stille og luk øjnene, og forestil dig at solens stråler fylder dig og dit indre, med varme og kærlighed. Forestil dig at solen smelter sneen omkring dig væk, og vær opmærksom på, hvad der kommer til syne. Se for dig, hvordan du planter små, kraftfulde frø i dit indre. Frø som er dine ønsker og drømme, og glæd dig til at se dem vokse og spire.

Har du fået lyst til at dykke dybere ned i magien omkring imbolc og kyndelmisse, så hent kyndelmisse ritual kittet på linket her. Kittet er fyldt med ritualer mv. til at integrere denne kraftfulde tid i din egen personlige udvikling til at skabe et liv fyldt med magi.

Klik her for at læse mere om imbolc og kyndelmisse ritual kittet.

Skab den smukkeste kyndelmisse – lyset venter derude

Bettina