fbpx

Din intuition er din GPS

Når du først for alvor lærer din intuition at kende og rent faktisk kender den godt nok til også at turde stole på den, så har du i den grad fået dig en bff for livet.

Din intuition er som den bedste ven du har i dit liv. Den ven som du ved, at uanset hvad der så sker, så svigter din ven dig aldrig. Det lyder jo dejligt, for sådan en ven vil vi nok alle sammen gerne have i vores liv: en der altid har vores ryg, en vi kan stole på, en der aldrig misbruger din tillid uanset hvad.

Men hvordan kommer du så derhen, hvor du rent faktisk lykkes med at stole på din intuition?

Det får du svaret på i dette indlæg.

Men lad os starte et andet sted. Nemlig der hvor din nye bedste ven bor. Din intuition bor i din mave. Måske kender du det her med at du er i en situation, hvor du får en impuls. Det kan være svagt – en følelse – en tanke – du slår det hen, og bebrejder måske dig selv, at du også altid skal være så negativ og så meget på vagt. Men senere hen viser det sig, at det du fik som en pludselig impuls i virkeligheden viste sig at holde stik og være præcis sådan, som du oplevede det.

Sagen er den, at din intuition virker hele tiden. Men afhængig af hvilke overbevisninger du er sovset ind i og har med, så kan det være, du vælger at overhøre den. Slår den hen. Stempler dig selv som værende oversensitiv eller noget andet.

Men du ved det, når du ved det. Og det er altid sådan! ALTID.

Du vidste det allerede fra det første sekund. Men du valgte at overhøre alle små signaler – og også de store som skreg til himlen. Du valgte selv at slå dem hen. Ikke at tillægge dem betydning.

Og så står du pludselig der på den anden side og kigger tilbage, og du ser nu hvordan hver evig eneste lille tegn lyser op og viser dig, hvordan din intuition igen og igen og igen har forsøgt at råbe dig op – præcis som din bedste ven der råber til dig og siger stop, når du er ved at gå over for rødt.

Det er det din intuition gør.

Og den er altid præcis. Den tager aldrig fejl. Men hvis du vælger at gå over for rødt, så er der også en potentiel risiko for, at du bliver ramt af en bil. Så når du vælger ikke at lytte til din intuition, så kan det godt føles som om du er blevet ramt af en bil i det øjeblik, det går op for dig, at du vidste det hele tiden.

Lige fra begyndelsen, så vidste du at du skulle vente på at det blev grønt frem for at gå over for rødt.

Vi ved det altid – vi vælger blot ikke at lytte efter. Men vi ved det altid.

Så hvordan bliver du så skarpere til at lytte til din intuition?

Du kan starte med at bringe dit chakra i balance. Det findes der forskellige måder at gøre på. Men du kan også vælge at træne din intuition. Træne den som var den en muskel, der skulle trænes i fitness centeret. Jo mere du træner den, jo større bliver den.

Konsekvensen af at du overhøre og tilsidesætter din intuition er at

  • du igen og igen finder dig selv i situationer, som du kunne have undgået
  • din vibration bliver påvirket betragteligt og hamrer direkte i gulvet. Efterfølgende skal du bruge tid på, at samle den op igen og få den tilbage på niveau.

Udover at bo i din mave, så er den mere nøjagtige adresse for din intuition i dit solar plexus chakra. Chakraet er placeret lige under ribbenene, og det er her du ofte mærker det, når du for eksempel bekymrer dig. Chakraet forbindes med den gule farve. Er chakraet i ubalance kan det manifestere sig blandt andet ved fysiske udfordringer, men også på et mentalt plan bliver du påvirket. Det kan give udslag i et behov for at kunne kontrollere, hvad der foregår og overdreven bekymring for, hvad andre tænker om dig.

Chakraet kan stimuleres af den gule farve og f.eks. krystaller som: citrin, tigerøje og gul calcit.

En metode der er særlig velegnet til at træne din intuition er at bruge englekort og lignende. Billederne på kortene stimulerer din underbevidsthed, da den reagerer meget stærkt på alt hvad der er visuelt.

Kom i gang med at træne din intuition med de 3 første nøgler til at læse englekort.

Få dem HER til 0,- kr.  

Men vigtigst af alt så begynd at lægge mærke til, hvordan noget føles. Du kan roligt regne med, at dine følelser fortæller dig sandheden. Øv dig i at vælge det fra, som føles skidt, så er du allerede godt på vej.