fbpx

Fællesskaber giver længere liv

– og jo bedre du har det, jo bedre har din vibration det også, og jo bedre manifestationer tiltrækker du! Opdag hvordan det hænger sammen i dette indlæg

Tætte relationer og fællesskaber er afgørende for, om vi har det godt.

Vi har som mennesker brug for at opleve, at vi er en del af noget og at vores tilstedeværelse og handlinger betyder noget for nogen.

En gang for mange år siden var jeg med til at starte et netværk op.

Det hed netværket TAK.

TAK havde dobbeltbetydning og bogstaverne stod for et Team Af Kvinder.

Derudover var netværket også stiftet på Thanksgiving, fordi taknemmelighed var et helt centralt element.

Fælles for os der var med var, at vi var selvstændige.

Hvis man som mange af os der var med er solo-selvstændig, så er man temmelig meget alene. Mange arbejder fra et kontor i deres hjem – det gør jeg også selv – og mangler både kantine, kollegaer, onsdagssnegl, torsdagskage og fredagsrundstykker (nok godt det samme!)

Mange selvstændige finder netværk at være en del af for netop at få dækket behovet for at være sammen med andre mennesker (uagtet at du måske er introvert).

For det har vi brug for.

Vi har brug for at føle, at vi er en del af noget og at vi hører til.

Og findes der noget mere forjættende end at være sammen med ligesindede som deler dine interesser?

Uanset om det er i et netværk for solo-selvstændige, i tennisklubben eller sammen med andre, som deler din interesse for Loven om Tiltrækning?

Du må selv sørge for kaffen og for rundstykkerne, til gengæld lover jeg at levere en medlemsklub hvor fællesnævneren for alle de der er med er: Loven om Tiltrækning og manifestationskraften.

Manifestationsklubben Magiske mirakler og manifestationer med Loven om Tiltrækning optager kun offentligt medlemmer få gange om året, men fordi du netop har deltaget på et forløb, her hos mig, så vil jeg gerne give dig muligheden for at komme med i klubben, så du har et trygt sted, at holde både det du har lært og dig selv til ilden.

Læs alt hvad du får i medlemsklubben >>HER