fbpx

BLACK FRIDAY BOKSEN

– Den ultimative samling af konkrete redskaber, der hjælper dig til at opnå dine drømme og mål i 2022

Træd væk fra den blender og fordyb dig i stedet for i det her:

Det her er hele den samling af redskaber du behøver, for at du kan blive til den, der lykkes med at gøre dine mål, nytårsforsætter og drømme til virkelighed i det kommende år

 • Få succes med dine ønsker og mål for det nye år på under 15 minutter hver dag
 • Spar dig selv for timevis af dårlig samvittighed over at bryde dine løfter til dig selv
 • Skab det bedste 2022 med metoder der virker, når du vil sætte nye mål


… Det er første Nytårsdag. De sidste glas er vasket op og konfetti strimlerne fra det 50 cm lange rør, som fætter Bo fyrede af i din dagligstue i går, er støvsuget op.

I baggrunden hører du speakeren fra skihops-konkurrencen i Garmish-Partenkirchen

Du finder din helt nye notesbog frem (den fine med guldkanterne). Sætter dig godt til rette med en kop te og din yndlingskuglepen, og du begynder at skrive alle dine nytårsforsætter ned.

Nu skal det være!

Denne gang kommer det til at lykkes.

Denne gang er det anderledes.

(Vi spoler hurtigt 10 dage frem i det nye år)

Du vågner søvndrukken (og en anelse modvilligt) da vækkeuret ringer for 3 gang. Du konstaterer at du også i dag (for 7 dag I træk) mislykkedes med at lave de 5 tibetanere, som du ellers havde besluttet dig for at lave hver morgen.

I hjørnet står din træningstaske og samler støv. (Den var sidst i brug d. 2. Januar)

Da du kigger ind i køleskabet, får du øje på de slatne bladselleri som du ville bruge til at lave juice af om morgenen.

Også dette projekt gik i vasken.

Har du brug for flere eksempler, eller skal vi bare stoppe her?

Små-irriteret står du op – irriteret på dig selv over, at du har så svært ved at lykkes med at holde din løfter overfor dig selv.

Du vil så gerne – men det er svært at finde ud af, hvordan du lykkes med det.

Og når alt kommer til alt, så er det bare altid nemmest at gøre det, du plejer. Det er i hvert fald sådan din hjerne ser på det.

Det kan føles umuligt at lykkes med dine mål for det nye år, og nu hvor der kun er små 5-6 uger til du står i 2022, bliver du endnu engang mindet om de mål du satte dig i 2021, som aldrig bar frugt.

Hånden på hjertet, så er du langt fra alene, når du genkender dette

 • Du har brugt oceaner af tid på kurser og bøger, der skulle hjælpe dig, men uden at det har nyttet en dyt
 • Du har prøvet ALT hvad der findes af muligheder lige fra paradigme skift (hvad end det så betyder) til at drikke grøn juice hver morgen og meditere i timevis, men lige meget nytter det – du føler dig stadig opgivende og fortvivlet
 • Du er parat til at smide håndklædet I ringen. Du er færdig med at spilde din tid, dine penge og din energi i forsøget på at lykkes med dine mål, ønsker og drømme for det nye år og skabe varige forandringer, som rent faktisk virker

Og konsekvensen? At din energi bliver lav og du  har svært ved at få den på ret køl igen.

Og hvordan kan jeg så vide det? Jeg kan 100 % genkende det hele fra mig selv for jeg har selv været der, hvor du er lige nu.

Engang syntes jeg også at det var svært at skabe de forandringer, jeg så brændende ønskede mig. Og det var faktisk først, da jeg opdagede, hvordan jeg bevidst bruger magien i livet til at skabe magiske forandringer ved at bruge andet end bare et enkelt redskab til forandringerne, men derimod flere forskellige. Det var der, jeg for alvor lykkedes med at ændre de ting, jeg var utilfreds med.

Og det er præcis derfor jeg nu har skabt denne helt unikke mulighed for dig med en masse fede og meget relevante bonusser, som vil hjælpe dig med at gøre dit arbejde lettere – men dog kun i en begrænset periode.

Noget af det mest frustrerende for os mennesker er, når vi ser os ude af stand til at opfylde det vi længes efter.

Vi kender det fra nytårsforsætter der bliver sat med de bedste intentioner om alt det, vi ønsker at forandre og manifestere i det kommende år.

Sandheden er bare at for over 76% lykkes det ALDRIG … på den traditionelle måde.

Konsekvensen for langt de fleste af os er, at vi bliver lidt små-trætte (måske endda heltrætte) af os selv. Vi starter måske ovenikøbet en længere række af selvbebrejdelser, hvor vi revser os selv for at have rygrad som en regnorm, være ude af stand til at holde fast, altid falde tilbage i de gamle mønstre osv. osv. – du kan selv fortsætte listen med det, der gælder for dig.

Det vi har fokus på bliver også det, vi tiltrækker mere af, så når vi sidder tilbage med et fladt krølle-pap-horn uden lyd og ligeså flade, krøllede og ikke-realiserede nytårsforsætter og mål, så får vi unægtelig også en vibration, der er præcis på samme niveau som et fladt krølle-pap-horn, og således begynder vi også at tiltrække mere som bakker den virkelighed op:

at vi er sådan nogle som aldrig kan holde fast i vores mål og altid fejler.

Den gode nyhed er …

Det kan godt være anderledes og det er langt lettere end du måske forestiller dig!

Se alle bonusserne længere nede

Det siger andre om Bettinas undervisning:

“Bettina kan det der ‘shit’, og vil DU på en NEM og heelt nede på jorden måde lære at tiltrække det, DU går og drømmer om, så er det bare at springe på hendes kursus. Jeg har allerede fået nogle rigtig gode ‘leverancer’ og føles det GODT? Det kan jeg skrive under på!”.
Anders Toke.

“Loven om Tiltrækning den virker bare! Jeg har været til jobsamtale i dag og fået tilbudt jobbet med alle de ting jeg havde skrevet ned jeg ønskede og til den løn jeg bad om. Tak Bettina, for at have tiltrukket mig ind i dette fantastiske univers”.

Pernille

“Jeg elsker, at du bare er heeeeelt nede på jorden, Bettina. Og så har du hjertet på helt rette sted. Håber flere får øjnene op for dine online forløb, og din unikke coaching – tak for et kærligt løft og et blidt puf.”

Anonym

“Fantastisk! I går lærte jeg at lave et visionboard, og allerede i dag har jeg ’tiltrukket’ 239,17 kr. 
Anonym

“Tak fordi du er dig, ærlig og nede på jorden og tør vise os vejen. Tak for din vedholdenhed, disciplin og altid positive sind som smitter af på os alle. Tak fordi du åbnede mine øjne til at bruge Loven om Tiltrækning bevidst. Tak fordi du hjælper os med at skinne indefra og minde os om , hvor stærkt vores lys er, såfremt vi bliver bevidste om, vi selv skruer op og ned på kontakten.

Det er et særligt job og en egenskab at have. Tak Bettina.”

Vittoria

Forestil dig at du:

 • kan tilføje endnu flere redskaber til det, du allerede ved om Loven om Tiltrækning og hvordan du bruger den
 • bliver klar over hvad det er, du virkelig drømmer om i det nye år – og rent faktisk lykkes med at tiltrække det
 • kommer I mål med de forandringer du ønsker, ved at bruge en opskrift der virker

I mit nye kursus Mirakler sker ved midnat med Loven om Tiltrækning bruger vi blandt andet ritualet, omkring de 12 hellige nætter før jul, til at sætte de rette ønsker i søen for 2022.

Arbejdet med at blive bevidst om, hvad du vil tiltrække sættes derfor allerede i gang inden årsskiftet.

Udover lydfiler (en til hver nat af de 12 nætter før jul og de 12 nætter efter jul), som guider dig til hvilket frø du skal plante henholdsvis for din egen personlige udvikling og din sjæls udvikling, så får du et arbejdshæfte til hver af de i alt 24 nætter, samt arbejdshæfte til hver af de 12 måneder i 2022, så du kan holde styr på, hvordan dine tankefrø manifesterede sig.

Du får også 12 smukke billeder med positive bekræftelser, som du kan have som pauseskærm på din telefon, og de samme 12 positive bekræftelser er også indtalt på lydfiler, som du kan lytte til, hvis det passer dig bedre.

Desuden får du også et par ”cheat sheats” med tips og tricks, der kan hjælpe dig udenom din hjernes luskede benspænd

Når du derfor når til 1. januar, så har du allerede øvet dig på at have fokus på dine mål.

Alene med mit nye online kurset: Mirakler sker ved midnat med Loven om Tiltrækning får du:

 • Informationsvideo om relationen mellem de 12 hellige nætter og Loven om Tiltrækning, så du ved hvordan det hænger sammen – værdi: 500,- kr.
 • Instruktionsvideo til at komme godt i gang – værdi: 500,- kr.
 • 24 lydfiler – en til hver af de 12 hellige nætter x 2 – værdi: 2.450,- kr.
 • 12 lydfiler om de 12 stjernetegn værdi 1.050,- kr.
 • Arbejdshæftet til hver af de 24 nætter og til hver af de 12 måneder I 2022 – værdi 500,- kr.
 • Visualisering til at hjælpe dig med at overkomme modstand værdi: 200,- kr.
 • 12 positive bekræftelser – 1 til hver af de 12 måneder, som du kan bruge som baggrundsbillede på din telefon, så du kan holde dig selv på sporet værdi – 500,- kr.
 • 12 positive bekræftelser som lydfiler, som du kan lytte til  500, – kr.
 • ‘Cheat sheat’ til hvordan du overholder dine løfter til dig selv og dine nye vaner værdi: 500,- kr

Black Friday Boksen indeholder mit helt nye kursus: Mirakler sker ved midnat med Loven om Tiltrækning, samt adskillige tidsbegrænsede bonusser, som vil hjælpe dig yderligere til at lykkes med dine mål for 2022:

 • Online kurset: Mirakler sker ved midnat med Loven om Tiltrækning med lydfiler, arbejdeshæfte, positive bekræftelser, så du kan plante de rette frø for 2022 Værdi 3.650,- kr.
 • ‘cheat sheat’ der hjælper dig til at implementere nye strategier nemt og let. Værdi: 500,- kr. DENNE BONUS ER VÆK!
 • Eksklusivt medlemskab (gratis i 2021 og til og med 31/8 2022) af manifestationsklubben inkl. lukket Facebook gruppe, hvor du får 4 Facebook lives i 2021/2022. Værdi: 3.000,- kr. DENNE BONUS ER VÆK!
 • 1 plads på online workshoppen (Lad 2022 blive dit bedste år indtil nu) i januar, så du kan skabe en sikker vibrationsmæssig plan for 2022, som tilfredsstiller Loven om Tiltrækning Værdi: 2.625,-  kr.
 • Follow-up Q & A på workshoppen (Lad 2022 blive dit bedste år indtil nu), så du har mulighed for at få sparring og svar på dine spørgsmål, og du er sikker på at din vibrationsmæssige plan virker Værdi: 1.050,- kr.
 • Mulighed for at vinde hele online workshoppen: Sådan laver du et visionboard, der virker, så du kan få skabt et visuelt anker for 2022 i form af et visionboard, som hjælper dig med at sende de rette vibrationer: Værdi 4.000,- kr. DENNE BONUS ER VÆK!
 • Online kurset: Tæm dine tanker med Loven om Tiltrækning, så du kan få skabt mentalt ro og dermed en højere og bedre vibration værdi: 3.150,- DKK DENNE BONUS ER VÆK!

Derudover:

Den første der køber Black Friday Boksen onsdag d. 24. november, får alle ovenstående bonusser plus et coaching forløb med Bettina (3 x 45 minutter) (Værdi: 3.150,- kr.) DENNE BONUS ER VÆK!

De næste 5 der køber Black Friday Boksen onsdag d. 24. november, får alle ovenstående bonusser plus en 1:1 session med Bettina (45 minutter) (Værdi: 1.050,- kr.) DENNE BONUS ER VÆK!

Værdien af bonusserne alene er langt over 10.000,- kr.

Normalpris: 7.846,- kr.

BLACK FRIDAY pris: 499,- kr. (Kan betales i rater)

Men hvorfor nu? Hvorfor er det vigtigt lige præcis i dag?

Bortset fra at hele tilbuddet forsvinder om nogle få dage, så er der andre årsager til at du bør slå til allerede i dag.

 1. Det nye år venter lige rundt om hjørnet, og det er det helt rigtige tidspunkt at begynde at planlægge hvordan du håndterer de forandringer du ønsker, så det rent faktisk også bliver til noget I 2022
 2. Denne helt ekstraordinære og unikke Black Friday boks er kun tilgængelig indtil tirsdag d. 30. november kl. 9.00. Vær opmærksom på at bonusserne bliver reduceret for hver dag der går.
 3. De sidste par år har været de mest underlige længe, men forhåbentlig lysner det forude, så gør dig selv den tjeneste og stil dig selv så godt som muligt, så du rent faktisk har mulighed for at lykkes med dine forandringer og nytårsforsætter denne gang.

 

Hvorfor er min undervisningsform så anderledes og effektiv?

Jeg holder tingene nede på jorden i et forståeligt sprog, og jeg fokuserer på at give dig den vigtigste information, så undervisningen og træningen efterlader dig inspireret og udstyret med alle de værktøjer, du har brug for!

Du lærer af et menneske (nemlig mig), som selv har taget rejsen. Jeg lærer dig ting, der VIRKER! Jeg er selv et levende bevis på det!

…Og der bliver selvfølgelig plads til masser af sjov undervejs!

 

Har du spørgsmål? Så har jeg svarene

“Har du spørgsmål? Så har jeg svarene!”

Udover at du vil føle dig ret tilfreds med dig selv, fordi du kommer til at lykkes med de små  lette lydfiler hver aften, så vil det føles, som om du har fået et 12-tal til eksamen. Black Friday Boksen får du for blot 499,- kr. Og du har adgang til over 20+ lydfiler. Du har evig adgang og du kan til hver en tid vende tilbage igen og igen, når du har brug for det. Derudover er du også sikret alle fremtidige opdateringer og tilføjelser til kurset: Mirakler sker ved midnat med Loven om Tiltrækning

Hvor lang tid skal jeg bruge på at gennemføre kurset?

Tiden er kostbar for rigtig mange og det er tænkt ind i materialet. Så det du behøver at gøre er, at kunne afsætte 15 minutter hver aften inden du går i seng. Du kan let downloade lydfilen som en podcast eller mp3 fil, så du kan ligge I din seng, mens du lytter og falder i søvn mens din underbevidsthed gør arbejdet for dig.

Får jeg alt materialet på en gang, så jeg selv skal finde rundt I det?

Alt materialet ligger på medlemsplatformen og øvelser, moduler og lektioner åbner i den rækkefølge som er naturlig for at du får mest ud af forløbet. Dette er med til at sikre at du går frem i den rigtige rækkefølge. Adgangen sendes til den email adresse du har tilmeldt dig med.

Hvad lærer jeg med det samme?

Kurset starter automatisk d. 12. december. De bonusser og ekstra materiale, der følger med får du adgang til umiddelbart efter kursus start og senest d. 13. december.

Hvem er det her kursus til (pst pst … kalder alle der tidligere har haft udfordringer med nytårsforsætter, mål og ønsker, og som er parat til at lære en skudsikker metode til at få succes) Kurset her er til dig, som er parat til at gøre op med de tidligere nytårsforsætter og en gang for alle få adgang til flere redskaber, der hver på sin måde hjælper dig til at lykkes med at sætte mål og holde dig til dem.

Husk på at du med Black Friday Boksen får:

 • Online kurset: Mirakler sker ved midnat med Loven om Tiltrækning med lydfiler, arbejdeshæfte, positive bekræftelser, så du kan plante de rette frø for 2022 Værdi 3.650,- kr.
 • ‘cheat sheat’ der hjælper dig til at implementere nye strategier nemt og let. Værdi: 500,- kr. DENNE BONUS ER VÆK!
 • Eksklusivt medlemskab (gratis i 2021 og til og med 31/8 2022) af manifestationsklubben inkl. lukket Facebook gruppe, hvor du får 4 Facebook lives i 2021/2022. Værdi: 3.000,- kr. DENNE BONUS ER VÆK!
 • 1 plads på online workshoppen (Lad 2022 blive dit bedste år indtil nu) i januar, så du kan skabe en sikker vibrationsmæssig plan for 2022, som tilfredsstiller Loven om Tiltrækning Værdi: 2.625,-  kr.
 • Follow-up Q & A på workshoppen (Lad 2022 blive dit bedste år indtil nu), så du har mulighed for at få sparring og svar på dine spørgsmål, og du er sikker på at din vibrationsmæssige plan virker Værdi: 1.050,- kr.
 • Mulighed for at vinde hele online workshoppen: Sådan laver du et visionboard, der virker, så du kan få skabt et visuelt anker for 2022 i form af et visionboard, som hjælper dig med at sende de rette vibrationer: Værdi 4.000,- kr. DENNE BONUS ER VÆK!
 • Online kurset: Tæm dine tanker med Loven om Tiltrækning, så du kan få skabt mentalt ro og dermed en højere og bedre vibration værdi: 3.150,- DKK DENNE BONUS ER VÆK!

Derudover:

Den første der køber Black Friday Boksen onsdag d. 24. november, får alle ovenstående bonusser plus et coaching forløb med Bettina (3 x 45 minutter) (Værdi: 3.150,- kr.) DENNE BONUS ER VÆK!

De næste 5 der køber Black Friday Boksen onsdag d. 24. november, får alle ovenstående bonusser plus en 1:1 session med Bettina (45 minutter) (Værdi: 1.050,- kr.) DENNE BONUS ER VÆK!

Værdien af bonusserne alene er langt over 10.000,- kr.

Normalpris: 7.846,- kr.

BLACK FRIDAY pris: 499,- kr. (Kan betales i rater)

 

OBS OBS OBS…

Vær opmærksom på at bonusserne løbende bliver reduceret. Vil du være sikker på at få dem alle, så bør du slå til onsdag d. 24. november, når dørene åbnes kl. 9.00. Først til mølle.

Tiltræk bedre resultater i 2022 ved at holde dine løfter til dig selv

Tag dit første skridt i dag!

STARTEN GÅR:

Dato: Salget starter onsdag d. 24. november kl. 9.00 og slutter tirsdag d. 30. november kl. 20.00
Sted: Hjemme hos dig selv
Pris: BLACK FRIDAY PRIS: 499,- kr. – ratebetaling mulig