fbpx

Loven om Tiltrækning er lidt som at spise vitaminpiller

Forklaringen på hvorfor du skal blive ved med at øve dig

 

“Loven om Tiltrækning virker ikke for mig”

Dette er er en sætning jeg tit støder på i mit arbejde som træner og underviser i Loven om Tiltrækning.

I dette indlæg vil du få oplysninger om hvorfor Loven om Tiltrækning altid virker og hvorfor det er nødvendigt at prøve mere end en gang for at få resultater.

Der lader til at herske en generel misforståelse om at Loven om Tiltrækning kun virker, når man tiltrækker noget godt eller noget man gerne vil have. Her er der behov for en rettelse: Sagen er nemlig den, at Loven om Tiltrækning virker hele tiden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Uanset om det regner eller sner. Uanset om du tror på Loven om Tiltrækning eller ej, så er Loven om Tiltrækning allerede i dit liv og parat til at give dig et 100% nøjagtigt match til det, du sender ud. Loven om Tiltrækning er desværre ikke en knap vi kan slå til og fra, når vi har lyst. Det kunne jo være belejligt, men sådan er det ikke.

Reglen for Loven om Tiltrækning siger at du tiltrækker alt det som du giver fokus, energi og opmærksomhed til. Det gælder uanset om du er mest optaget af det du ikke vil have, eller om du er mere optaget af det, som du gerne vil have. Loven om Tiltrækning er sådan set ligeglad med, hvad det er du ønsker dig, det eneste den går op i, er den vibration du sender ud i forhold til det du har fokus på.

At lære at bruge Loven om Tiltrækning bevidst i dit liv, er som at lære alt andet, der også er nyt for dig. Da du skulle lære at køre på cykel uden støttehjul øvede du dig sikkert også mere en bare en gang, før du havde fundet ud af at holde balancen og før kompetencen var automatiseret. Sådan er det også med Loven om Tiltrækning og når du gerne vil have den ind under huden.

Når du spiser vitaminpiller, så går der også lige et par dage før du får den fulde effekt af vitaminerne.

Så når du er gået i gang, så gør dig selv den tjeneste at blive ved. Også selvom du tænker at nu kan det være lige meget, så ryst det af dig og fortsæt og tænk vitaminpillerne.

Når først du har taget dem et stykke tid, så får du også den fulde effekt – og det gør du også med Loven om Tiltrækning.

Skab den smukkeste dag – eventyret venter derude.