fbpx

LOVEN OM TILTRÆKNING FOR BØRN

Loven om Tiltrækning for børn

I bogen møder du Luca og mormor – og hos mormor kan alting kan ske.

Luca ønsker sig brændende en kanin, og mormor hjælper Luca med at finde ud af om kaninen nu også er den helt rigtige indpakning. Luca lærer også at kende forskel på om noget føles godt eller skidt og selvfølgelig lærer mormor også Luca andre hemmeligheder, som er gode at kende til.

Kom med ind i Luca og mormors univers og lad drømmene folde sig ud.

Bogen består af 4 små historier, som kan læses i sin helhed eller enkeltvis. Derudover finder du også en række enkle øvelser, som kan laves sammen med barnet. Bogen er skrevet til de 4-10-årige.

”En nærværende, sød, lille beretning om basis principperne for Loven om Tiltrækning. En indføring i ordenes betydning for vores liv … helt i børnehøjde.

Jeg er ærgerlig over at jeg ikke mødte Bettina, da jeg var gravid, så jeg havde haft muligheden for at give mit eget barn sådan nogle guldkorn til livet.

Men jeg håber meget at Bettina fortsætter og i en rygende fart kommer med en bog til teenagere.”

Michaela S, Pædagog

”En sød og fin børnebog, som behandler relaterbare emner, såvel som dagligdagssituationer.

Bogen kan hjælpe børn med at udvikle forståelse for verdenen, samt at få et godt fundament for personlig udvikling, hvorfor bogen derfor kan bruges i pædagogiske forløb.

Bogen tager udgangspunkt i barnet, med gode og let forståelige øvelser, hvilket kan hjælpe barnet til at opbygge positive narrativer, samt selvtillid og selvværd i en tidlig alder.

Velegnet til højtlæsningsbog, læse-let bog og til forløb/emneuger. ”

Nanna N, Pædagog

 

Pris: 149,- kr. dertil kommer forsendelse.

Bogen kan bestilles på nedenstående link eller ved at rette direkte henvendelse til mig ved at sende en mail til: kontakt@bettinamollerjensen.dk

ISBN: 9788743016311

Hardcover, antal sider: 88, illustreret, lixtal: 10-14