fbpx

Velkommen til Loven om Tiltrækning Facebook Live Show

   Det er her, du lærer alt om:

  • Hvordan Loven om Tiltrækning virker?
  • Hvordan du nulstiller din vibration?
  • Hvad vibration er?
  • Om du kan tiltrække noget for andre?
  • og meget mere.

  Få svar på dine spørgsmål i Bettinas Loven om Tiltrækning Live Show hver fredag.

  Hver fredag kl. 12.00, kan du bliver klogere på Loven om Tiltrækning, når Danmarks ekspert i Loven om Tiltrækning og visionboards går LIVE på Facebook.

  Hver gang stiller Danmarks eneste, Certified Law of Attraction Facilitator, Bettina Møller Jensen, skarpt på forskellige udfordringer og områder vedrørende Loven om Tiltrækning.

  Konkret, lavpraktisk, med masser af humor og hjertevarme giver Bettina dig rådene, så du selv kan begynde at få beviser på Loven om Tiltrækning i dit eget liv.

  Er du forhindret i at se med live, så kan du altid se optagelsen efterfølgende.

  Klik på linket nedenfor for at få adgang.

  Kærlighed og Loven om Tiltrækning

  Se med her i episode 102 af Loven om Tiltrækning live show, hvor vi i anledning af Valentins dag d. 14. februar sætter fokus på kærligheden, og hvordan du bliver en magnet der tiltrækker, frem for at frastøde.

  Sort uheld og Loven om Tiltrækning

  Måske er du en af dem der har spurgt dig selv: hvad er Loven om Tiltrækning og hvordan virker den? Hvad er en vibration? Eller måske kender du mennesker der tiltrækker negative ting igen og igen?

  Se med her i episode 103 af Loven om Tiltrækning live show, hvor det handler om, hvorfor nogle mennesker altid er forfulgt af sort uheld.