fbpx

LOVEN OM TILTRÆKNING MANIFESTATIONSKALENDER

Manifestationskalender 2021

Loven om Tiltrækning reagerer på det du føler om det du siger og tænker. Den ultimative måde at mærke følelsen fra det du ønsker er at skrive om det. Skriv dine drømme, ønsker og længsler til live med denne smukke manifestationskalender, så du også kan skabe det liv du længes efter.

Kalenderen indeholder 436 sider. A5 format

1 dag på hver side.

2021 kalenderen er den fjerde i rækken. Hvert år opdateres kalenderen med nye redskaber og processer, der kan hjælpe dig med dine manifestationer.

Således finder du i kalenderen for 2021 nu også en manifestationsmandala, redskaber til at blive mere bevidst om dine overordnede intentioner, samt ugentlige intentioner. Spørgsmål til refleksion. Markering af Merkur i retrograd og hvordan du kan bruge perioden til din fordel. Og som tidligere indeholder kalenderen også markering af ny- og fuldmåner for hele 2021, samt lette ny- og fuldmåne ritualer du selv kan bruge.

Kalenderen kan bestilles på nedenstående link og koster 199,- kr. plus porto og ekspeditionsgebyr, eller ved at rette direkte henvendelse til mig.

 

Få e-bogen og kom i gang med at ændre det, du tiltrækker med det samme.

Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja tak til at få mails med tips, tricks og tilbud på kurser, der gør dig til skarpere til at mestre Loven om Tiltrækning.
Du kan til hver en tid afmelde dig igen med et enkelt klik.

Jubii! Du er nu tilmeldt!