fbpx

LOVEN OM TILTRÆKNING MANIFESTATIONSKALENDER

Manifestationskalender 2022

Loven om Tiltrækning reagerer på det du føler om det du siger og tænker. Den ultimative måde at mærke følelsen fra det du ønsker er at skrive om det. Skriv dine drømme, ønsker og længsler til live med denne smukke manifestationskalender, så du også kan skabe det liv du længes efter.

Kalenderen indeholder 436 sider. A5 format

1 dag på hver side.

2022 kalenderen er den femte manifestationskalender i rækken. Hvert år opdateres kalenderen med nye redskaber og processer, der kan hjælpe dig med dine manifestationer.

Således finder du i kalenderen for 2022 nu også inspration til at arbejde med englekort på daglig basis, en manifestationsmandala, redskaber til at blive mere bevidst om dine overordnede intentioner, samt ugentlige intentioner. Spørgsmål til refleksion. Markering af Merkur i retrograd og hvordan du kan bruge perioden til din fordel. Og som altid indeholder kalenderen også markering af ny- og fuldmåner for hele 2022, samt lette ny- og fuldmåne ritualer du selv kan bruge.

Kalenderen kan bestilles på nedenstående link og koster 199,- kr. plus porto og ekspeditionsgebyr, eller ved at rette direkte henvendelse til mig.

2022-omslaget er skabt af Sara Fog fra www.magicalart.dk

UDKOMMER 12. JULI 2021 

Få e-bogen og kom i gang med at ændre det, du tiltrækker med det samme.

Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja tak til at få mails med tips, tricks og tilbud på kurser, der gør dig til skarpere til at mestre Loven om Tiltrækning.
Du kan til hver en tid afmelde dig igen med et enkelt klik.

Jubii! Du er nu tilmeldt!