fbpx

LOVEN OM TILTRÆKNING MANIFESTATIONSKALENDER

Manifestationskalender 2024

Loven om Tiltrækning reagerer på det du føler om det du siger og tænker. Den ultimative måde at mærke følelsen fra det du ønsker er at skrive om det. Skriv dine drømme, ønsker og længsler til live med denne smukke manifestationskalender, så du også kan skabe det liv du længes efter.

Kalenderen indeholder 440 sider. A5 format

1 dag på hver side.

2024 kalenderen er den syvende manifestationskalender i rækken. Hvert år opdateres kalenderen med nye redskaber og processer, der kan hjælpe dig med dine manifestationer.

Således finder du i kalenderen for 2024 nu også inspration til at arbejde med englekort på daglig basis, en manifestationsmandala, redskaber til at blive mere bevidst om dine overordnede intentioner, samt ugentlige intentioner. Spørgsmål til refleksion. Markering af Merkur i retrograd og hvordan du kan bruge perioden til din fordel. Og som altid indeholder kalenderen også markering af ny- og fuldmåner for hele 2024, samt lette ny- og fuldmåne ritualer du selv kan bruge. 2024 kalenderen indeholder også denne gang to forskellige kortoplæg, som du kan bruge sammen med ny- og fuldmåne ritualerne.

Kalenderen kan bestilles på nedenstående link og koster 224,- kr. plus porto og ekspeditionsgebyr, eller ved at rette direkte henvendelse til mig ved at sende en mail til: kontakt@bettinamollerjensen.dk

2024-omslaget er skabt af Sara Fog fra www.magicalart.dk