fbpx

LOVEN OM TILTRÆKNING WORKSHOPS OG KURSER

Bliv certificeret englekort facilitator

Lær hvordan du læser engelkort, og hvordan du lærer andre at gøre det samme, samt hvordan du skaber en levevej ved at læse englekort.

Starter 1. september 2021 (Varighed 7 måneder

Akasha arkivet, karma og Loven om Tiltrækning

Når du ændrer på din vibration, så ændrer du også dine resultater. Denne aften tager vi til Akasha arkivet og nulstiller energien.

29. juni kl. 18-21.30 på Zoom samt opfølgning med mulighed for sparring 1. juli kl. 17.30

FÅ PLADSER

Lær at afkode tegn og symboler fra Universet

Hvad betyder en hvid fjer? Og hvordan kan man vide at det er et tegn? Svarerne plus meget mere får du på dette onine kursus.

Sommertilbud til og med 1. juli 2021

Tæm dine tanker med Loven om Tiltrækning

Kæmper du med stress, angst og lignende? Online kurset her hjælper dig med at tage kontrol over dine tanker og dit fokus. Indeholder bl. a. 10 guidede visualiseringer, som sænker dit stressniveau og hjælper dig med at finde ro.

249,- kr.

Sådan tiltrækker du din soul mate

14 ugers intensitvt online forløb, der lærer dig alt hvad du har brug for at vide for at begynde at tiltrække din soul mate.

Modulerne består af videoer, arbejdsark og masser af BONUS materiale, samt 90 minutters 1:1 coaching session med ekspert i Loven om Tiltrækning, Bettina Møller Jensen.

Måne magi, meditation og ritualer

Vi  mødes på online platformen Zoom og bruger energierne fra hhv. ny- og fuldmåne til vores manifestationer. Der bliver en fælles meditation – nymåne ritual og vi slutter af med kortoplæg både kollektivt for de næste 14 dage men også individuelt. (Hveranden uge – skiftevis nymåne og fuldmåne)

Se alle datoer og yderligere beskrivelse

Loven om Tiltrækning Facebook Live

Hver fredag kl. 12.00 i Facebook gruppen, sender jeg live og taler om Loven om Tiltrækning.

Få e-bogen og kom i gang med at ændre det, du tiltrækker med det samme.

Når du tilmelder dig, siger du samtidig ja tak til at få mails med tips, tricks og tilbud på kurser, der gør dig til skarpere til at mestre Loven om Tiltrækning.
Du kan til hver en tid afmelde dig igen med et enkelt klik.

Jubii! Du er nu tilmeldt!