MØD BETTINA MØLLER JENSEN

Hvem er hende Bettina?

Ja, som du nok allerede har gættet, så er mit navn Bettina Møller Jensen – ekspert i Loven om Tiltrækning og Visionboards. Det, jeg er mest kendt for, er, at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.ling.merc. i engelsk med bestalling som Tolk og Translatør, men endte ved en tilfældighed i den finansielle sektor.

Udover ualmindeligt mange arbejdsår, indenfor både salg, ledelse, rekruttering, medarbejder-  og forretningsudvikling, har jeg en værktøjskasse fyldt med alskens forskellige uddannelser og kurser, heriblandt NLP Practitioner og Coach.

Jeg er som den eneste i Danmark: “Certified Law of Attraction Facilitator”. Det vil sige, jeg er certificeret og trænet personligt af den internationalt kendte “Law of Attraction-Guru”: Michael Losier.

Jeg har arbejdet i mange år både personligt og professionelt med Loven om Tiltrækning, fordi jeg tror på, at vi som mennesker er gladere og mere tilfredse i livet, når vi forstår hvordan Loven om Tiltrækning fungerer og hvordan vi kan bruge Loven om Tiltrækning aktivt til at skabe os præcis den version af livet, der passer os. Jeg tror også på, at verden for os alle sammen, vil være bedre stillet, når flere forstår mekanismen bag Loven om Tiltrækning. Derfor er mit ønske at udbrede kendskabet og forståelsen af Loven om Tiltrækning til så mange som muligt.

Derfor holder jeg workshops og skriver bøger om Loven om Tiltrækning.

Hvad kan du så hjælpe med, Bettina?

Jeg hjælper dig med at ændre dit mind-set. Det betyder, at jeg lærer dig konkrete og lavpraktiske værktøjer, der virker og giver dig resultater.

Når mennesker tager kontakt til mig for at få min hjælp til at skabe forandringer, er der naturligvis stor forskel på, hvad de søger hjælp til. Igennem årerne har jeg blandt andet hjulpet med følgende:

  • Selvværd og selvtillid
  • Børneopdragelsen
  • Stress
  • Ændring af overbevisninger
  • Tankemylder
  • Eksamensangst
  • Relationer
  • Arbejdsliv
  • Trivsel på arbejdspladsen
  • Opstart som selvstændig

En af mine styrker er at pege de blinde vinkler ud for dig, så du bliver bevidst om, hvor nøjagtigt det er du skal justere.

Mange kommer til mig fordi de igen og igen har forsøgt at løse en udfordring i livet – uden held. Måske har du læst bøger, taget på kurser og gjort alle de rigtige ting, men lige meget nytter det, hvis du mangler at kunne se, hvad din nuværende adfærd og handlingsmønstre betyder for dit fokus og din energi. Det er nemlig det, der er med til at skabe din virkelighed.

Alle workshops, foredrag, kurser og coaching, som jeg tilbyder, tager udgangspunkt i at lære dig elementerne i Loven om Tiltrækning. Hvordan du bruger dem mere bevidst og med intention, så du kan skabe dig det liv, du ønsker dig. Fokus er på at træne dig i, hvordan du selv bruger redskaberne, til at tiltrække mere af det du ønsker dig. Samtidigt lærer det dig, hvordan du flytter dit fokus fra alt det, som du ikke ønsker i dit liv, til det som du gerne vil have i stedet for.

Al min undervisning og min 1:1-coaching tager udgangspunkt i, at du selv arbejder med redskaberne, så du får det ind under huden. Når du går hjem efter et kursus eller en workshop, så ved du præcist, hvad du skal gå hjem og gøre. I gennem årerne har jeg undervist i tusindevis af mennesker i, hvordan Loven om Tiltrækning fungerer, og hvordan du bruger den bevidst – og jeg lover dig, at jeg ved, hvad jeg taler om.

Min passion er Loven om Tiltrækning og undervisning, så når du deltager i mine kurser mv., så kan du forvente at mærke min begejstring og entusiasme for det, jeg lærer dig.

Så hvad er næste skridt herfra, hvis du vil lære mere?

På min inspirationsmail skriver jeg om Loven om Tiltrækning, tips og tricks, workshops og Loven om Tiltrækning Live show. Den kommer ca. 1 gang om ugen, og selvfølgelig kan du altid afmelde dig igen, hvis du fortryder. Jeg overholder naturligvis alle GDPR regler, og dine oplysninger bliver aldrig delt med andre.

Du er også velkommen i mine grupper på Facebook. I den ene trækker jeg englekort hver dag og skriver om Loven om Tiltrækning, i den anden har vi fokus på daglig taknemmelighed, som er et af kerneelementerne i Loven om Tiltrækning.

Du kan også finde mig på Instagram, hvor jeg også deler små tips om Loven om Tiltrækning – særligt på min story.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kurser, workshops og coaching forløb i Loven om Tiltrækning kan hjælpe dig uanset, om du er privat person eller en virksomhed. Redskaberne er universelle og kan implementeres i alle sammenhænge.

Eventyret venter derude ….. skal jeg hjælpe dig med dit?

Kh

Bettina

Ja tak! Lad mig komme i gang med Loven om Tiltrækning

Tilmeld dig og få med det samme adgang til tidligere udesendelser af Loven om Tiltrækning Show

You have Successfully Subscribed!