MØD BETTINA MØLLER JENSEN

Hvem er hende Bettina?

Ja, som du nok allerede har gættet, så er mit navn Bettina Møller Jensen – ekspert i Visionboards og Loven om Tiltrækning. Det, jeg er mest kendt for, er, at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.ling.merc. i engelsk med bestalling som Tolk og Translatør, men endte ved en tilfældighed i den finansielle sektor.

Udover ualmindeligt mange arbejdsår, indenfor både salg, ledelse, rekruttering, medarbejder-  og forretningsudvikling, har jeg en værktøjskasse fyldt med alskens forskellige uddannelser og kurser, heriblandt NLP Practitioner og Coach.

Jeg er som den eneste i Danmark: “Certified Law of Attraction Facilitator”. Det vil sige, jeg er certificeret og trænet personligt af den internationalt kendte “Law of Attraction-Guru”: Michael Losier.

Hvad kan du så hjælpe med, Bettina?

Jeg hjælper dig med at ændre dit mind-set. Det betyder, at jeg lærer dig konkrete og lavpraktiske værktøjer, der virker og giver dig resultater.

Alle workshops, foredrag, kurser og coaching, som jeg tilbyder, tager udgangspunkt i at lære dig elementerne i Loven om Tiltrækning. Hvordan du bruger dem mere bevidst og med intention, så du kan skabe dig det liv, du ønsker dig. Fokus er på at træne dig i, hvordan du selv bruger redskaberne, til at tiltrække mere af det du ønsker dig. Samtidigt lærer det dig, hvordan du flytter dit fokus fra alt det, som du ikke ønsker i dit liv, til det som du gerne vil have i stedet for.

Al min undervisning og min 1:1-coaching tager udgangspunkt i, at du selv arbejder med redskaberne, så du får det ind under huden. Når du går hjem efter et kursus eller en workshop, så ved du præcist, hvad du skal gå hjem og gøre. I gennem årerne har jeg undervist i hundredvis af mennesker i, hvordan Loven om Tiltrækning fungerer, og hvordan du bruger den bevidst – og jeg lover dig, at jeg ved, hvad jeg taler om.

Min passion er Loven om Tiltrækning og undervisning, så når du deltager i mine kurser mv., så kan du forvente at mærke min begejstring og entusiasme for det, jeg lærer dig.

Kurser, workshops og coaching forløb i Loven om Tiltrækning kan hjælpe dig uanset, om du er privat person eller en virksomhed. Redskaberne er universelle og kan implementeres i alle sammenhænge.

Eventyret venter derude ….. skal jeg hjælpe dig med dit?

Kh

Bettina

Ja tak! Lad mig komme i gang med Loven om Tiltrækning

Tilmeld dig og få med det samme adgang til tidligere udesendelser af Loven om Tiltrækning Show

You have Successfully Subscribed!