fbpx

Handelsebetingelser

Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

Focus & Flow v/Bettina Møller Jensen
Cvr: 36145293

Kontakt os på kontakt@bettinamollerjensen.dk.

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med post eller fragtmand.

Produkter kan købes med både VISA, Mastercard og Dankort.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

ABONNEMENTER OG MEDLEMSKABER

For abonnementer og medlemskaber gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til kontakt@bettinamollerjensen.dk, eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der aldrig blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at ændre det kreditkort abonnementet trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering af abonnementer og medlemskaber sker som oftest i løbet af få minutter.

ONLINEPRODUKTER

For onlineprodukter (herunder kurser, workshops og selvstudier) gælder at prisen, som oplyst på produktsiden, betales med det samme ved købet. I tilfælde af et produkt, hvor der er mulighed for at betale i rater, vil datoen/datoerne for den/de kommende rater fremgå på oversigten for produktet inden betalingen gennemføres. Herefter trækkes næste og/eller kommende rater automatisk med 31 dages interval. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Misligeholdelse ratebetalingen bortfalder retten og adgangen til det købte produkt. Adgangen kan først genetabeleres, når restancen er betalt.

Alle rettigheder til kurser, workshops, bøger, events samt digitale produkter tilhører Focus & Flow v/Bettina Møller Jensen. Enhver form for kopiering, efterligning eller gengivelse er således et brud på ophavsretsloven. Ved køb fra Focus & Flow v/Bettina Møller Jensen opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt, og således er en overtrædelse af gældende lov at videresælge, kopiere, efterligne eller gengive det pågældende produkt eller dele af det i eget eller i andres regi.