fbpx

Opskriften på overflod med Loven om Tiltrækning.

Du må føle overflod, for at tiltrække overflod

Måske kender du mennesker, der altid har udfordringer med overflod? Eller måske har du selv prøvet det?

Så læs lige med her og lær hvorfor det sker og hvordan du stopper det. Til sidst i indlægget får du selvfølgelig også mine 3 bedste tips, så du allerede nu kan begynde at tiltrække andre resultater, så snart du har læst artiklen færdig.

I mit arbejde som Danmarks eneste Certified Law of Attraction Facilitator møder jeg mennesker, som synes det er en udfordring at skabe en stabil strøm af overflod. Mange kommer til mig fordi de har kæmpet i årevis for at ændre på situationen – men hidtil uden held.

Mit arbejdsredskab er Loven om Tiltrækning.

I gennem årerne har jeg hjulpet i hundredvis af mennesker med at tiltrække mere overflod, så jeg ved hvad jeg taler om.

Vil du også kende opskriften på, hvordan du tiltrækker mere overflod i dit liv?

Først og fremmest skal du vide hvordan Loven om Tiltrækning virker. Loven om Tiltrækning virker ud fra princippet om, at lige tiltrækker lige. Med andre ord, betyder det at det du er mest optaget af, også er det du giver mest energi til og den energi bliver spejlet tilbage til dig. Derfor er det vigtigt at du holder dit fokus mere på det du ønsker, end det du ikke ønsker.

Er du klar over at langt de fleste mennesker, er mere optagede af at fokusere på det, som de IKKE har og det som de mangler, fremfor det modsatte?

Det gælder også når det handler om overflod.

Hovedårsagen til at du bliver ved med at tiltrække den samme dårlige økonomi igen og igen, er ganske enkelt fordi du har mere fokus på det, der mangler og på det du ikke har. Det vil sige at du fokuserer mere på at du ikke har penge nok frem for det modsatte.

Det du skal holde dit fokus på, er faktisk på det, som du allerede har og som fungerer.
Det lyder jo let nok. Desværre sker der det for de fleste, at de faktisk lykkes godt og grundigt med at spænde ben for sig selv. Benspændet hedder: Begrænsende overbevisninger. Begrænsende overbevisninger stammer fra det du er vokset op med. Det du tror er sandheden om den verden du lever i. Men den gode nyhed er at du kan ændre dine overbevisninger, så du begynder at tro på en anden sandhed om verden.

Så hvis du vil ændre din sandhed om overflod, så start med disse 3 lette trin:

Trin 1:
Sæt daglig pris på alt det du allerede har. Både ting, mennesker, oplevelser og penge. Du kan evt. indføre en rutine i din dagligdag, hvor du starter dagen med at skrive 5 ting ned som du sætter pris på og som du er glad for i dit liv. Denne daglige taknemmelighed viser Loven om Tiltrækning, hvad du gerne vil have mere af.

Trin 2:
Flyt dit fokus. Øv dig i altid kun at have dit fokus på det, som du rent faktisk ønsker. Med andre ord, så sørg for at du tænker på den overflod du ønsker, at du taler om den overflod du ønsker, at du skriver om den overflod du ønsker. Og undgå for enhver pris at gøre det modsatte. Altså at have fokus på det du ikke ønsker.

Trin 3:
Skriv alle beviser ned dagligt, som du får på at din vibration er ved at ændre sig på dette område. De mindste beviser kan også bruges. Som f.eks. at du fik en gratis kop kaffe, et lift eller endda et godt råd. Start med det du har, og byg så ovenpå. For jo bedre det bliver, jo bedre bliver det.

Hvis du har fået lyst til at dykke mere ned i, hvordan du konkret og lavpraktisk kan tiltrække mere overflod i dit liv, så er du velkommen på mit populære online forløb: Lær hvordan du tiltrækker mere overflod med Loven om Tiltrækning.

 

Skab den smukkeste dag – eventyret venter derude

 

Bettina