fbpx

Du trækker aldrig et forkert kort

Hvordan kan du være sikker på, at det engle kort du trækker er korrekt?

Hvis du selv eller nogen du kender, har oplevet at være i tvivl, så er du landet det rette sted.

Svaret får du i dette indlæg.

Måske kender du allerede til Loven om Tiltrækning? Eller måske er Loven om Tiltrækning helt nyt for dig? Uanset hvad, så lad mig starte med at forklare ganske kort, hvad begrebet Loven om Tiltrækning dækker over.

Den korte forklaring på Loven om Tiltrækning er, at du tiltrækker mere af det, som du giver fokus, energi og opmærksomhed til. Det gør du fordi det du er mest optaget af, får dig til at udsende en vibration og det er din vibration, som Loven om Tiltrækning er mest optaget af.

Således vil essensen af det, du er mest optaget af lige nu også afspejle sig i den vibration du sender ud.

Når du trækker et engle kort, får du derfor altid et kort, som er et nøjagtigt match til den vibration, du er på i præcis dette øjeblik.

Derfor er det også helt umuligt at trække et forkert kort, da kortet altid er en afspejling af den følelsesmæssige tilstand, der er mest dominerende i dig på det tidspunkt, hvor du trækker kortet.

På samme måde vil det så også gøre sig gældende, at såfremt du ændrer på din vibration, så ændrer du også udfaldet.

Så Loven om Tiltrækning er den mekanisme, der sørger for at du altid får et 100 % match til din vibration. Engle kortet er det visuelle billede på din vibration.

Det er ofte lettere at forstå, hvordan du skaber konkrete handlinger, når du ser et billede af det, du med fordel kan arbejde med.

Når du trækker et englekort, så er det et øjebliksbillede. Det er aldrig endegyldig sandhed.

Vil du vide mere om engle kort, og hvordan du bruger dem i dit eget liv, så kan denne bog hjælpe dig med de grundlæggende teknikker.