fbpx

EFT/TFT - Tankefeltterapi

1:1 session

Den korte forklaring på tankefeltterapi eller som det ofte også kaldes: EFT/TFT er, at tankefeltterapi kan sammenlignes med aukupunktur – blot uden nåle.

Ved at påvirke auku-punkter på meridianbanerne, kan traumer forløses.

Sessionen foregår via online platformen Zoom og varer 45 minutter.

For nogle er en enkelt session tilstrækkeligt, for andre skal der flere til.

Pga. den nuværende krisesituation i Danmark føler mange sig stressede og bekymrede, EFT kan hjælpe med at reducere den stress du oplever.

Da jeg selv var syg med stress, har jeg på egen krop oplevet hvor invaliderende det er, konstant at føle sig under pres, føle sig fyldt op af bekymringer og magtesløshed.

 

Derfor tilbyder jeg i en periode EFT/TFT sessioner til en reduceret pris, i håb om at kunne hjælpe de, der har behov.

 

 Tilbuddet gælder i en begrænset periode og der er begrænsninger på antallet af sessioner.

 

Find priserne nederst på siden.

Det siger andre om min hjælp:

Min aktuelle situation er, at jeg har været sygemeldt pga hjernerystelse i 5 måneder og dermed været bange, ensom og til dels socialt isoleret. Det havde sat en masse tanker i gang og ind imellem kunne jeg ikke styre mine negative tanker om mig selv, mit liv og min helbredssituation. Det kunne brede sig som ringe i vandet til en never ending story i mit hoved af ting, som jeg var utilfreds med. Min livskvalitet var nogle dage nærmest ude af syne……
Så overordnet trængte jeg til at få justeret mit mindset, så jeg kunne komme ud af en offerrolle og hen imod evnen til at skabe mit liv selv.

Jeg var fanget i en tankegang af ting, jeg ikke kan og ting, der var forkert ved mig. Fx synes jeg selv, at jeg er ret doven og det er jo ikke så godt. Det må man ikke være, har jeg lært. Bettina hjalp mig med at kigge på fordelene ved at være doven og dem havde jeg slet ikke haft øjne for. Derefter kunne jeg skifte ordet ud med et andet, som jeg havde en bedre følelse af og acceptere, at jeg også er introvert og har brug for at “dovne” for at kunne lade op. Dagen efter første session fik jeg besked om, at jeg havde fået tildelt et 5 dages rekreationsophold. Det var jo skønt, men mit vanlige mindset fik mig til at blive bange for at kede mig eller blive ensom, når jeg skulle være alene i 5 dage. Heldigvis havde jeg redskaberne til at arbejde med det og jeg fik et fantastisk ophold, hvor jeg plejede mig selv og mit helbred med mad, gåture og søvn. Ikke andet. Det var dovenskab og total nydelse og satte skub i helbredelsen af hjernerystelsen. Jeg havde i den grad brug for at plejeog hele mig selv og det føltes så godt.

Mit mindset er ved at ændre sig. Jeg er meget opmærksom, når jeg tænker tanker, der ikke støtter mig på den vej, jeg gerne vil. Jeg tænker mere i, hvad der gør mig glad end at jeg sidder fast i det, der ikke er eller ikke kan lade sig gøre.
Der er ikke noget hokus pokus i det for mig. Mere noget storm P – “Man har det, som man tar det.” Og jeg havde brug for at lære at blive bedre til “hvordan man tar det”. Jeg havde brug for at blive bedre til at agere på det, jeg gerne vil og det som jeg glædes over. Og så kommer det.

Jeg prøver at huske at fejre mine successer og at være opmærksom på dem, når de er der. Det kan jeg stadig blive bedre til og det glæder jeg mig til at blive. Så bliver det rigtig sjovt!
Stor tak til Bettina – og hvor meget man kan nå på 4 timer foran sin pc!”.


Anette P.

Bettinas coaching har hjulpet mig rigtig meget. Jeg fik øjnene op for, hvor meget jeg har spændt ben for mig selv. Bettina er rigtig god til at se “om bag ved”. Og hun kan lynhurtigt få øjnene på hvad der skal ændres. Det var rigtigt godt”.


Flemming H.

Dette er blot nogle af de ting som jeg hjælper dig  med:

  • stress reduktion
  • frygt
  • angst
  • tankemylder
  • søvnbesvær
  • indre uro
  • eksamensangst

 

Få hjælp til at slippe frygt og bekymringer!

UDVALG AF KLIPPEKORT

OBS! Pga. den nuværende situation i Danmark, tilbydes sessionerne til ekstraordinær lav pris.

Alle sessioner er på 45 minutter og der er udelukkende tale om tankefeltterapi. Ønsker du coaching istedet for, så tjek mit mentorforløb.

Format: 1 enkelt session (45 minutter)
Pris: 450,- kr.

Format: 3 KLIP
Pris: 1.299,- kr. pr.