fbpx

1.1 MENTORFORLØB I LOVEN OM TILTRÆKNING

Få ekspert hjælp til at opnå dine drømme

Kender du det her med at du har været på kursus, og du er helt oppe at køre.

Nu har du fået fat i det – nu ved du hvad du skal gøre for at ændre på dine vaner, så alt kan blive godt.

Og hvad sker der så?  

Kursusmappen med alt det du har lært bliver lagt på reolen. De næste par dage – måske uger gør du virkelig dit ypperste for at øve dig på de nye skønne rutiner du netop har lært.

Langsomt men sikkert bliver du indhentet af den dagligdag og de vaner du har været vant til så længe.

Og inden du får set dig om, er du tilbage præcis hvor du startede.

Mappen med alle guldkornene ligger nu på reolen og det eneste der sker med den, er at den samler mere og mere støv dag for dag.

Men det er slut nu!  

Nu har du muligheden for – en gang for alle – at blive på den hest du har sat dig op på. At få hjælp til at holde næsen i sporet og fokus på at ændre dine vaner til vaner der er bedre og mere hensigtsmæssige for dig.

Og det er så skønt med vaner.

Hjernen elsker vaner, fordi det sparer tid, krudt og energi.

Derfor er det så svært, hårdt og opmærksomhedskrævende at ændre vaner.

Men det ER muligt.

Det starter med en beslutning om, at du vil noget andet.

Find næste workshop i nærheden af dig i kalenderen nederst på siden.

Det siger andre om mit mentorforløb:

Min aktuelle situation er, at jeg har været sygemeldt pga hjernerystelse i 5 måneder og dermed været bange, ensom og til dels socialt isoleret. Det havde sat en masse tanker i gang og ind imellem kunne jeg ikke styre mine negative tanker om mig selv, mit liv og min helbredssituation. Det kunne brede sig som ringe i vandet til en never ending story i mit hoved af ting, som jeg var utilfreds med. Min livskvalitet var nogle dage nærmest ude af syne……
Så overordnet trængte jeg til at få justeret mit mindset, så jeg kunne komme ud af en offerrolle og hen imod evnen til at skabe mit liv selv.

Jeg var fanget i en tankegang af ting, jeg ikke kan og ting, der var forkert ved mig. Fx synes jeg selv, at jeg er ret doven og det er jo ikke så godt. Det må man ikke være, har jeg lært. Bettina hjalp mig med at kigge på fordelene ved at være doven og dem havde jeg slet ikke haft øjne for. Derefter kunne jeg skifte ordet ud med et andet, som jeg havde en bedre følelse af og acceptere, at jeg også er introvert og har brug for at “dovne” for at kunne lade op. Dagen efter første session fik jeg besked om, at jeg havde fået tildelt et 5 dages rekreationsophold. Det var jo skønt, men mit vanlige mindset fik mig til at blive bange for at kede mig eller blive ensom, når jeg skulle være alene i 5 dage. Heldigvis havde jeg redskaberne til at arbejde med det og jeg fik et fantastisk ophold, hvor jeg plejede mig selv og mit helbred med mad, gåture og søvn. Ikke andet. Det var dovenskab og total nydelse og satte skub i helbredelsen af hjernerystelsen. Jeg havde i den grad brug for at plejeog hele mig selv og det føltes så godt.

Mit mindset er ved at ændre sig. Jeg er meget opmærksom, når jeg tænker tanker, der ikke støtter mig på den vej, jeg gerne vil. Jeg tænker mere i, hvad der gør mig glad end at jeg sidder fast i det, der ikke er eller ikke kan lade sig gøre.
Der er ikke noget hokus pokus i det for mig. Mere noget storm P – “Man har det, som man tar det.” Og jeg havde brug for at lære at blive bedre til “hvordan man tar det”. Jeg havde brug for at blive bedre til at agere på det, jeg gerne vil og det som jeg glædes over. Og så kommer det.

Jeg prøver at huske at fejre mine successer og at være opmærksom på dem, når de er der. Det kan jeg stadig blive bedre til og det glæder jeg mig til at blive. Så bliver det rigtig sjovt!
Stor tak til Bettina – og hvor meget man kan nå på 4 timer foran sin pc!”.


Anette P.

Bettinas coaching har hjulpet mig rigtig meget. Jeg fik øjnene op for, hvor meget jeg har spændt ben for mig selv. Bettina er rigtig god til at se “om bag ved”. Og hun kan lynhurtigt få øjnene på hvad der skal ændres. Det var rigtigt godt”.


Flemming H.

At du sætter intentionen for at gå en anden vej.

Du har brug for en der holder dig op på det – en dig ved hvad det vil sige, når det er svært og når det mislykkes i første forsøg. En som er med dig på sidelinien til at støtte dig, motiverer dig, give dig konkrete råd og input til at komme videre, når det strammer til.

Og det får du lige netop her på dette forløb.

Dette forløb er designet til at holde dig på sporet og er med til at sikre at du fortsat har fokus på at bruge Loven om Tiltrækning bevidst. 

 

Undervejs får du sparring på det du aktuelt har behov for, for at kunne tage det næste logiske skridt på din vej til at skabe det liv du drømmer om.

Måske er du en af dem der har været med på mine workshops, hvor du har lært at bruge Loven om Tiltrækning bevidst i dit liv?

Det kan også være du er en af dem, der har kendt til Loven om Tiltrækning i længere eller kortere tid, men har brug for at blive holdt til ilden.

Uanset hvad så vil du få glæde at dette forløb.

Er du parat til at få min hjælp?

Der findes flere muligheder for at du kan komme i gang med et 1:1 forløb hos mig.

For at det rykker for dig, og for at du opnår den forandring du ønsker, så er det først og fremmest vigtigt at du er parat til at investere i dig selv, så du prioriterer at arbejde med forandringerne undervejs.

 

Når du skal lære nye vaner, er det nødvendigt at du øver dig – igen og igen, indtil den nye vane sidder fast og er blevet en rutine.

Det kan være en udfordring at klare det på egen hånd og det kan trække tænder ud, selv at skulle holde overblikket samtidig med at du forsøger at lære nyt.

Derfor er det en hjælp med en mentor ved din side

Når du vælger mig som din cheerleader på sidelinien, så kan du være sikker på at du får ærlig og autentisk feedback.

Og selvfølgelig får du alle de værktøjer, der er nødvendige for at du kan komme tættere på det, du ønsker dig.

Forandringer tager tid, men det kan lykkes hvis du får du rette værktøjer og har adgang til den rette hjælp.

 

Vil du have min hjælp, så du kan komme tættere på din drøm?

Så findes der følgende muligheder:

Dette er blot nogle af de ting som jeg hjælper dig  med:

  • præcis hvordan Loven om Tiltrækning virker
  • hvordan du skaber klarhed over, hvad du vil med livet
  • hvordan du holder op med at tiltrække ting, du ikke ønsker
  • trinvis vejledning til at få det, du ønsker
  • hvordan du håndterer tvivl eller manglende tillid
  • hvordan du håndterer tanker, som begrænser dig
  • hvordan du skaber formuleringer, der rent faktisk virker
  • at forstå sammenhængen mellem de ord, du bruger, og de resultater, du får
  • hvordan du kan udvikle en vinders tankegang.

Du har alle redskaberne, du skal blot bruge dem rigtigt.

Lad mig vise dig hvordan!

UDVALG AF KLIPPEKORT

Al 1:1 sparring kan sammensættes efter dit behov. Kontakt mig for at finde den mulighed, der passer bedst til dig. Kontakt mig ved at sende en mail til: kontakt@bettinamollerjensen.dk

Priser pr. 1. marts 2023

Format: 1 enkelt session (60 minutter)
Pris: 1.430,- kr. BESTIL 1 SESSION HER

Format: 3 KLIP
Pris: 3.410,- kr.
Format: 5 KLIP
Pris: 5.210,- kr.
Format: 8 KLIP
Pris: 7.991,- kr.