fbpx

Jeg blev brændt af!

Hvad er egentlig de langvarige vibrationsmæssige konsekvenser af, at have oplevet svigt, når det kommer til kærlighedsrelationer?

Hvis du selv eller nogen du kender, har oplevet at være blevet svigtet i hjertets anliggender

så læs med i denne artikel.

“Telefonrøret havde jeg stadig i hånden, og jeg følte suget i maven, som om al energi, håb og livskraft havde forladt mig. Jeg var blevet brændt af. Svigtet. Valgt fra. Et par uger forinden havde jeg mødt en pige. Vi havde været ude et par gange, og jeg synes vi havde en god kemi – og for at være ærlig, så var jeg ret varm på hende, og jeg havde opfattelsen af, at det var gensidigt.

Jeg havde glædet mig til fredag aften. Jeg var spændt og havde sommerfugle i maven ved tanken om at skulle ses med hende igen. Jeg havde købt en ny skjorte og var blevet klippet, og jeg stod nærmest med foden ud af døren, da telefonen ringede, og det var hende. Hun ringede for at fortælle mig, at det var unødvendigt at mødes.

 

For der skulle aldrig være noget mellem hende og mig!

Den dag i dag har jeg svært ved at huske, om jeg overhovedet fik sagt noget til hende, eller om hun blot lagde røret på. Jeg stod som forstenet. Vantro. Hvordan kunne jeg have taget så meget fejl? Var jeg da helt ude af stand til at læse situationen?

Beretningen her er fra en af mine kursister, og jeg har selvfølgelig fået lov til at dele den. Vi kan kalde ham Hans.

Det er mange år siden Hans havde den oplevelse, men den kom til at præge hans relationer til potentielle kærester fremadrettet, og det tog ham mange år at turde åbne sig op igen.

For mange er det præcis det samme der sker, når de oplever at bliv svigtet. Det kunne være rigeligt i sig selv, men derudover oplever mange også efterfølgende udfordringer med at turde stole på sig selv, fordi deres dømmekraft og evne til at aflæse situationen, er blevet udfordret.

Som i: ”Hvis jeg er ude af stand til at stole på mig selv, og det jeg opfanger, hvad kan jeg så overhovedet regne med?”

Måske har du prøvet noget lignende – måske kender du nogen der har?

I forhold til Loven om Tiltrækning er det vigtigt at forstå, at når du selv lukker dig og dit fine hjerte i, så vil du blive ved med at tiltrække resultater, som opholder sig på den samme vibration. Det vil sige andre mennesker, som også er lukkede og har svært ved at åbne sig op.

Den gode  nyhed er, at dit hjerte kan heles og der findes en opskrift på, hvordan du bærer dig ad med at åbne det op igen, selvom du er blevet brændt af og svigtet. Få opskriften her.