fbpx

VALENTINS KITTET

– Samlingen af redskaber og viden du behøver for at skabe den bedste Valentins dag

Smid den æske chokolade fra dig, og kig her i stedet for:

Det her er hele den samling af redskaber du har brug for, for at du kan blive til den, der får den bedste Valentins dag både i år og fremover

 • Få succes med at tiltrække mere kærlighed ind i dit liv på en let og sjov måde
 • Spar dig selv for timevis af ærgrelser over dårlige dates
 • Skab bedre relationer med metoder og redskaber der virker


…det er Valentins dag, og selvom du fortæller dig selv at det bare er noget amerikaniseret humbug, så mærker du alligevel en snert af skuffelse, da du åbner postkassen for at konstatere, at det kun er en reklame fra den lokale Brugs, som har klistret forsiden til med alt fra hjerteformede kort, røde balloner og smukt dekorerede æsker med fyldte chokolader.

Du sparker til rallet i indkørsel, og hvisker et svagt: “hvorfor er det aldrig mig, der får et kort”.

I et split sekund overvejer du måske endda om du selv skal suse ned i Brugsen og købe en buket og et kort til dig selv.

Måske er det dig, eller en du kender?

Eller måske er du faktisk en af dem, som har en date på Valentins dag, men inden du overhovedet er kommet ud af døren, har du fortalt både dig selv og ti veninder om din forventning til daten – belært af tidligere oplevelser – at det nok kommer til at gå præcis, som det plejer …

Har du brug for flere malende detaljer, eller skal vi bare stoppe her?

Du forsøger at holde humøret højt, men alligevel gnaver tvivlen i dig: Hvad nu hvis det går ligesom sidste gang? Og sidste gang igen …modet og optimismen synker, og du føler dig frustreret over altid at ende i de samme situationer igen og igen og igen, når det kommer til hjertets anliggender.

Du vil så gerne – men det er svært at finde ud af, hvordan du lykkes med det.

Og når alt kommer til alt, så er det bare altid nemmest at gøre det, du plejer. Det er i hvert fald sådan din hjerne ser på det.

Det kan føles så fortvivlende at være ude af stand til at opfylde sine egne ønsker om kærlige relationer. Og det kan virkelig være en udfordring at være tilskuer til andres lykke, uden at vide, hvordan man skal bringe sig selv i samme situation.

Ærlig talt, så er du langt fra alene, når du genkender dette

 • Du har brugt masser af tid på kurser og bøger, der skulle hjælpe dig, men uden at det har nyttet en dyt
 • Du har prøvet ALT hvad der findes af muligheder lige fra ‘selvkærlighed’ (hvad end det så egentlig lige betyder helt konkret) til at binde en rød snor om håndledet med 7 magiske knuder, men lige meget nytter det – du føler dig stadig opgivende og fortvivlet
 • Du er parat til at flytte til en øde ø. Kort sagt er du så færdig med at spilde din tid, dine penge og din energi i forsøget på at lykkes med at tiltrække de kærlige relationer du ønsker, og som rent faktisk er et match

Og konsekvensen? At din vibration falder og du kæmper med at få den op igen.

Og hvordan kan jeg så vide det? Jeg kan 100 % genkende det hele fra mig selv, for jeg har selv været der, hvor du er lige nu.

Der var også en gang, hvor jeg syntes at det var svært at skabe og tiltrække de relationer, som jeg så brændende ønskede mig. Og det var faktisk først for alvor, da jeg opdagede, hvordan jeg bevidst bruger magien i livet, og Loven om Tiltrækning til at skabe de magiske forandringer jeg ønskede mig. Det var der, jeg for alvor lykkedes med at ændre de ting, jeg var utilfreds med.

Og det er præcis derfor jeg nu har skabt denne helt unikke mulighed for dig med en masse magiske og meget hjælpsomme bonusser, som vil hjælpe dig med at gøre din indsats lettere – men dog kun i en begrænset periode.

Noget af det mest frustrerende for os mennesker er, når vi ser os ude af stand til at opfylde det vi længes efter.

Vi kender det fra beslutninger der bliver taget på bagkant, om hvordan vi vil gøre næste gang, når vi står i situationen. Beslutninger ladet med de bedste intentioner.

Sandheden er bare at for langt de fleste, slår forsøget fejl, ganske enkelt fordi, det er for ukonkret at ændre på, når du mangler de rette redskaber.

Konsekvensen for langt de fleste af os er, nemlig at vi bliver utilfredse med os selv, når vi har svært ved at lykkes med at opfylde det, vi ønsker os. Vi starter måske ovenikøbet en længere række af selvbebrejdelser, hvor vi revser os selv for adskillige ting. Måske hvordan vi er eller ser ud, eller det vi kommer af. Alt sammen strategier der påvirker vibrationen og får den til at falde, så vi bliver et match til lavere energier, end det, vi i virkeligheden drømmer om.

Det vi har fokus på bliver også det, vi tiltrækker mere af, så når vi sidder tilbage med en vissen buket roser (som vi øvrigt selv har købt), et kort skrevet med den hånd vi normalt aldrig skriver med (for at narre os selv til at tro, at det er en anden der har skrevet det) og en halv eller hel spist hjerteformet æske med fyldte chokolader, så falder vibrationen betragteligt og sandsynligheden for:

at vi nu tiltrækker det samme scenarie næste år, er betydeligt til stede.

Den gode nyhed er …

Det kan godt være anderledes og det er langt lettere end du måske forestiller dig!

Se alle bonusserne længere nede

Det siger andre om Bettinas undervisning:

“Bettina kan det der ‘shit’, og vil DU på en NEM og heelt nede på jorden måde lære at tiltrække det, DU går og drømmer om, så er det bare at springe på hendes kursus. Jeg har allerede fået nogle rigtig gode ‘leverancer’ og føles det GODT? Det kan jeg skrive under på!”.
Anders Toke.

“Loven om Tiltrækning den virker bare! Jeg har været til jobsamtale i dag og fået tilbudt jobbet med alle de ting jeg havde skrevet ned jeg ønskede og til den løn jeg bad om. Tak Bettina, for at have tiltrukket mig ind i dette fantastiske univers”.

Pernille

“Jeg elsker, at du bare er heeeeelt nede på jorden, Bettina. Og så har du hjertet på helt rette sted. Håber flere får øjnene op for dine online forløb, og din unikke coaching – tak for et kærligt løft og et blidt puf.”

Anonym

“Fantastisk! I går lærte jeg at lave et visionboard, og allerede i dag har jeg ’tiltrukket’ 239,17 kr. 
Anonym

“Tak fordi du er dig, ærlig og nede på jorden og tør vise os vejen. Tak for din vedholdenhed, disciplin og altid positive sind som smitter af på os alle. Tak fordi du åbnede mine øjne til at bruge Loven om Tiltrækning bevidst. Tak fordi du hjælper os med at skinne indefra og minde os om , hvor stærkt vores lys er, såfremt vi bliver bevidste om, vi selv skruer op og ned på kontakten.

Det er et særligt job og en egenskab at have. Tak Bettina.”

Vittoria

Forestil dig at du:

 • kan tilføje endnu flere redskaber til det, du allerede ved om Loven om Tiltrækning og hvordan du bruger den
 • kan ændre dine vibrationer og dine dates til det positive
 • kan ændre på kvaliteten af dine relationer ved at bruge en opskrift der virker

I mit kursus Hemmeligheden til at åbne dit hjerte med Loven om Tiltrækning træner du blandt andet, hvordan du vender energien, så du rent faktisk bliver en magnet, der tiltrækker gode relationer frem for at frastøde dem

Udover videoer, som hjælper dig til at forstå, hvorfor dit hjerte har lukket sig i, og hvordan du åbner det igen, så du kan tiltrække flere kærlige relationer, så får du også et arbejdshæfte til, så du kan følge dine fremskridt og dine positive forandringer.

Du får også 9 positive bekræftelser til at løfte din kærlighedsvibration, og visualiseringer du kan lytte til

Desuden får du også et par ”cheat sheets” med tips og tricks, der hjælper dig til at holde dig selv på rette spor, når du skal på date

Når du derfor når til Valentins dag, så har du allerede løftet og forandret din vibration.

Alene med online kurset: Hemmeligheden til at åbne dit hjerte med Loven om Tiltrækning får du:

 • Daglige handlinger som hjælper dig til at komme i gang – værdi: 1.050,- kr.
 • Konkrete handlinger som ændrer dit vibration og åbner dit hjerte – værdi: 525 ,- kr.
 • 17 lektioner – værdi: 1899,- kr.
 • Arbejdshæftet til at følge dine positive fremskridt og forandringer – værdi:1.050 ,- kr.
 • Metoder til at åbne dit hjerte værdi: 1.050,- kr.
 • 9 positive bekræftelser til at løfte din kærlighedsvibration værdi: 1.050, – ,- kr.
 • visualiseringer, som du kan lytte til 525, , – kr.
 • ‘Cheat sheet’ til hvordan du holder dig selv på sporet, når du skal på date: 525,- kr
 • Bonus ark med oversigt over krystaller du kan bruge til din vibration: 525,- kr

Valentins kittet indeholder online kurset:  Hemmeligheden til at åbne dit hjerte med Loven om Tiltrækning, samt adskillige tidsbegrænsede bonusser, som vil hjælpe dig yderligere med at tiltrække flere kærlige relationer ind i dit liv i 2022:

 • Online kurset: Hemmeligheden til at åbne dit hjerte med Loven om Tiltrækning med videoer, visualiseringer, arbejdshæfte, så du bliver en magnet for kærlighed i 2022: Værdi 3.675,- kr.
 • Lukket Facebook gruppe, hvor du kan sammen med andre kan øge vibrationen: Værdi: 500,- kr.
 • ‘Cheat sheet’ der hjælper dig til at undgå katastrofale dates konkret og let: Værdi: 500,- kr.

3 mini-workshops:

Derudover:

Den første der køber Valentins kittet onsdag d. 9. februar, får alle ovenstående bonusser plus et kortoplæg for dig og din udkårne (tilbagemeldingen får du på en video) inkl. 45. min. 1:1 med Bettina efterfølgende normalpris: 499,- kr.

De næste 5 der køber Valentins kittet onsdag d. 9. februar, får alle ovenstående bonusser plus et kortoplæg på den nuværende kærlighedsvibration (tilbagemeldingen får du på en video): normalpris: 350,- kr.

Alle der køber Valentins kittet onsdag d. 9. februar, og inden midnat torsdag d. 10. februar får derudover også 2 ekstra mini-workshops:

Twinflames, soulmates og Loven om Tiltrækning Værdi: 1.050,- kr.

Ulykkelig forelsket? Kom på sporet igen med Loven om Tiltrækning Værdi: 1.050,- kr.

Værdien af bonusserne alene er langt over 5.000,- kr.

Normalpris: 3.734,00- kr.

VALENTINS DAG pris: 699,- kr. (Kan betales i flere rater)

Men hvorfor nu? Hvorfor er det vigtigt lige præcis i dag?

Bortset fra at hele tilbuddet forsvinder om nogle få dage, så er der andre årsager til at du bør slå til allerede i dag.

 1. Lige nu er altid det helt rigtige tidspunkt at starte, når du vil skabe en anden kærligheds vibration. Det er en illusion at vi altid tror vi skal vente til på mandag, eller til den første, eller til efter sommerferien. Det er en overspringshandling og faktum er: Tidspunktet bliver aldrig mere rigtigt end lige nu.
 2. Dette helt ekstraordinære og unikke Valentins kit er kun tilgængelig indtil onsdag d. 16. februar kl. 22.00. Vær opmærksom på at bonusserne bliver reduceret for hver dag der går.
 3. De sidste par år har været de mest besynderlige vi længe har haft, heldigvis ser det ud til at velkendte tilstande er på vej, så gør dig selv den tjeneste og giv dig selv de bedste betingelser, så du denne gang rent faktisk har mulighed for at lykkes med at overkomme og transformere de resultater du plejr at tiltrække.

 

Hvorfor er min undervisningsform så anderledes og effektiv?

Jeg holder tingene nede på jorden i et forståeligt sprog, og jeg fokuserer på at give dig den vigtigste information, så undervisningen og træningen efterlader dig inspireret og udstyret med alle de værktøjer, du har brug for!

Du lærer af et menneske (nemlig mig), som selv har taget rejsen. Jeg lærer dig ting, der VIRKER! Jeg er selv et levende bevis på det!

…Og der bliver selvfølgelig plads til masser af sjov undervejs!

“Har du spørgsmål? Så har jeg svarene”

Udover at du vil føle dig ret tilfreds med dig selv, fordi du kommer til at lykkes med at skabe forandringer, så vil det føles, som om du har fået et 12-tal til eksamen. Valentins kittet får du for blot 699,- kr. Og du har adgang til over 15+ videoer. Du har evig adgang og du kan til hver en tid vende tilbage igen og igen, når du har brug for det. Derudover er du også sikret alle fremtidige opdateringer og tilføjelser til kurset: Hemmeligheden til at åbne dit hjerte med Loven om Tiltrækning

Hvor lang tid skal jeg bruge på at gennemføre kurset?

Tiden er kostbar for rigtig mange og det er tænkt ind i materialet. Så det du behøver at gøre er, at kunne afsætte 20-30 minutter i 5 dage  – så er du klar til Valentins dag. Du kan let downloade lydfilen som en podcast eller mp3 fil, så du kan lytte til lydeoptagelsen, mens du kører bil eller vasker op. Mens dine ører lytter, lytter din underbevidsthed med og gør arbejdet for dig.

Får jeg alt materialet på en gang, så jeg selv skal finde rundt I det?

Alt materialet ligger på medlemsplatformen og øvelser, moduler og lektioner åbner i den rækkefølge, som er naturlig for at du får mest ud af forløbet. Dette er med til at sikre at du går frem i den rigtige rækkefølge. Adgangen sendes til den email adresse du har tilmeldt dig med, og du får adgang med det samme til det hele. HUSK AT TJEKKE DIN SPAM MAPPE.

Hvem er det her kursus til (pst pst … kalder alle der tidligere har haft udfordringer med dating, og som er parat til at lære metoder, der virker til at få succes). Kurset her er til dig, som er parat til at gøre op med de tidligere oplevelser inden for dating området og en gang for alle få adgang til flere redskaber, der hver på sin måde hjælper dig til at lykkes med at tiltrække på andre niveauer end tidligere.

Husk på at du med Valentins kittet får:

 • Online kurset: Hemmeligheden til at åbne dit hjerte med Loven om Tiltrækning med videoer, visualiseringer, arbejdeshæfte, så du bliver en magnet for kærlighed i 2022: Værdi 3.675,- kr.
 • Lukket Facebook hvor du kan sparre med andre som dig: Værdi: 500,- kr.
 • cheat sheet’ der hjælper dig til at undgå katastrofale dates konkret og let: Værdi: 500,- kr.

     3 mini-workshops:

     • Dårlige dates og hvordan du ændrer det med Loven om Tiltrækning Værdi: 1.050,- kr
     • Svigtet og forladt? Sådan får du det bedre med Loven om Tiltrækning: Værdi: 1.050,- kr.
     • Hvordan tiltrækker man en bestemt person med Loven om Tiltrækning: Værdi: 1.050,- kr.

     Derudover:

     Den første der køber Valentins kittet onsdag d. 9. februar, får alle ovenstående bonusser plus et kortoplæg for dig og din udkårne (tilbagemeldingen får du på en video) Værdi:

     Alle der køber Valentins kittet inden midnat torsdag d. 10. februar får derudover også de 2 ekstra mini-workshops:

     • Twinflames, soulmates og Loven om Tiltrækning
     • Ulykkelig forelsket? Kom på sporet igen med Loven om Tiltrækning

     Værdien af bonusserne alene er langt over 5.000, – kr.

     Normalpris: 3.734,00- kr.

     VALENTINS DAG pris: 699,- kr. (Kan betales i flere rater)

     OBS OBS OBS…

     Vær opmærksom på at bonusserne løbende bliver reduceret. Vil du være sikker på at få dem alle, så bør du slå til onsdag d. 9. februar, når dørene åbnes kl. 9.00. Først til mølle.

     Tiltræk den bedste Valentins dag med redskaber, der virker!

     Tag dit første skridt i dag!

     STARTEN GÅR:

     Dato: Salget starter d. 9. februar 2022 kl. 9.00 og slutter 16. februar kl. 22.00
     Sted: Hjemme hos dig selv
     Pris: VALENTINS PRIS: 699,- kr. – ratebetaling mulig